Meny

Nekter å selge Lescott

BLIR?: Everton nekter å selge Joleon Lescott (blå trøye) til Manchester City. Her er Lescott i kamp med Emmanuel Adebayor som for kort tid siden gikk fra Arsenal til nettopp Manchester City. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Everton har igjen avslått et bud fra Manchester City på midtstopper Joleon Lescott - denne gang på £18 millioner.

(ABC Nyheter) Nok en gang har Everton sagt nei til styrtrike Manchester Citys bud på midtstopper Joleon Lescott. Det opplyser liverpoolklubben selv på sine sider i dag.

Mark Hughes la tidligere i sommer inn et bud på Lescott på 15 millioner pund, rundt 153 millioner norske kroner, men det ble kontant avslått av "The Toffees". Waliseren la på 3 millioner pund, men heller ikke £18 millioner, 184 millioner norske, er nok til at den engelske landslagsstopperen får forlate Goodison Park.

Everton, som nylig har reist hjem fra sin treningsleir i USA, ønsker neppe å slippe Lescott for under 20 millioner, blant annet fordi klubben selv sliter med alternativer på stopperplassen. Viktige Phil Jagielka skadet seg stygt mot slutten av forrige sesong og ventes ikke å være spilleklar før tidligst november.

Det har lenge vært kjent at City ønsker å styrke forsvarsleddet. Klubben mislyktes i å hente Chelseas John Terry, men signerte i forrige uke Arsenals Kolo Toure.

Flere engelske medier spekulerer i at Mark Hughes vil strekke seg langt for å sikre seg underskriften til Evertons Lescott, og han skal være villig til å nærmest "betale det han må" for å få den tidligere Wolves-spilleren innlemmet i City-stallen.

På sin side har Evertons manager David Moyes uttalt at ingen spillere forlater Goodison Park - uansett bud.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus