Meny

Brian Johnson vil bli pensjonist

Brian Johnson, vokalist i AC/DC, sier at han vil trekke seg tilbake etter at turneen er over. Her fra bandets konsert på Valle Hovin tidligere i sommer. Foto: Dan Alexander Jupskås

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

AC/DC-vokalisten vil slutte etter turneen er over.

Vokalisten i AC/DC, Brian Johnson, ønsker å trekke seg tilbake fra rampelyset, melder The Guardian.

Som 61-åring mener vokalisten at tiden er moden for å gi seg med rock'n'roll-livet. Men fans med billetter til den pågående turneen, som har tatt bandet to ganger til Norge det siste halvåret, og som nå er utvidet til 2011, kan slappe helt av. Det skjer ikke helt ennå. Johnson har latt seg overtale av sine bandkompiser til å ikke slutte før turneen er over for godt.

- Vi snakket om slutten av turneen, og jeg sa: «Vi er ferdige i mai, og da gir jeg meg!», fortalte Brian Johnson nylig til musikkmagasinet Classic Rock.

Ble nektet pensjonisttilværelse

- Men Malcom (Young, en av bandets gitarister, red.anm.) sa: «Hva er det du snakker om? Vi kommer ikke til å godta at du blir pensjonist!».

AC/DC-sangeren gikk da med på å bli i bandet til turneen «Black Ice Tour» er helt over, som altså er utvidet til 2011. De australske rockerne, som spilte i Oslo så sent som 15. juni, har akkurat tatt fatt på USA-delen av turneen, som tar dem til en rekke stadioner og festivaler på det nordamerikanske kontinentet.

Brian Johnson har vært med i AC/DC i nærmere 30 år etter at han kom inn og erstattet bandets opprinnelige vokalist Bon Scott etter hans død i 1980.

Vil gi seg i tide

- Jeg ønsker ikke at folk skal se meg på scenen og si: «Å, stakkars gamle skinn, bandet må jo bære ham!», forteller vokalisten videre.

- Jeg forsøker jo å holde meg i form, og jeg elsker å være en del av dette bandet, men de andre er bare i begynnelsen av 50-årene. Jeg er den gamle bikkja i gruppen...

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus