Disse to tar over etter Jacko

Både Robbie Williams og Whitney Houston er plateaktuelle og kan overta arenaen som var satt av til michael Jackson i London. Foto: Scanpix
Både Robbie Williams og Whitney Houston er plateaktuelle og kan overta arenaen som var satt av til michael Jackson i London. Foto: Scanpix

<pRobbie Williams og Whitney Houston overtar O2 Arena.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En oppreist stjerne presenterte sine nye låter for Sony-sjef Clive Davis i forrige uke. Foto: Frank Micelotta (AP Photo/Sony)En oppreist stjerne presenterte sine nye låter for Sony-sjef Clive Davis i forrige uke. Foto: Frank Micelotta (AP Photo/Sony)

(ABC Nyheter): Robbie Williams og Whitney Houston, som begge snart er plateaktuelle, kan overta arenaen O2 i London, som var satt av til Michael Jacksons mange comeback-show, men som av naturlige grunner ble avlyst etter hans død.

De to stjernene deler på å overta podiet, men vil til sammen «bare» spille på 23 av de totalt 50 oppsatte datoene som kongen av pop hadde reservert arenaen fot til sine planlagte konserter, melder Music-News.

- Robbies etterlengtede album er snart ute og det er stor sannsynlighet for at han vil turnere i Europa neste år. Det vil være perfekt anledning for ham å åpne med show på O2 Arena, sier en kilde til Music-News.

Har nok hitlåter

- Whitney Houston har vært på O2s ønskeliste for en stund allerede - hun har stemmen og hitlåtene som skal til for å kunne selge ut arenaen flere ganger på rad, fortsetter han.

Michael Jackson var satt opp med hele 50 konserter på O2 Arena, med start tidligere denne måneden, og som skulle strekke seg til ut på nyåret.

Dersom planene gjennomføres, vil 35 år gamle Robbie Williams og 45 år gamle Whitney Houston fordele sine konserter på arenaen helt frem til mars neste år. Det forventes at begge artistene vil spille låter fra hele karrieren i kombinasjon med nytt låtmateriale.

Første på syv år

Whitney Houston slipper sitt nye album «I Look To You» i august og vil være stjernens første plateutgivelse siden hun tok opp kampen mot sitt dopmisbruk. Hennes forrige album, «Just Whitney», ble gitt ut for syv år siden, i 2002.

Robbie Williams nye album har fått tittelen «Reality Killed The Video Star», og vil etter planen bli gitt ut i oktober. Williams' manager hevder at albumet er fullspekket med nye Robbie-hits, i motsetning til forgjengeren «Rudebox» fra 2006 som ble en flopp for Robbie Williams målt mot hans tidligere suksesser.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus