«Panzer-Hagen» må opereres

<div class="viewNews" style="font-weight: normal; font-size: 13px; padding-bottom: 10px; line-height: normal; font-style: normal; font-family: Myriad,Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular; text-decoration: none"><span style="border-collapse: separate; color: #000000; font-family: 'times new roman'; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px" class="Apple-style-span">Vålerengas Erik Hagen må opereres i hoften og blir ute i to-tre måneder. (Foto: Kyrre Lien / SCANPIX)</span></div>
Vålerengas Erik Hagen må opereres i hoften og blir ute i to-tre måneder. (Foto: Kyrre Lien / SCANPIX)

<pErik Hagens smerter i hoften er blitt for store. Vålerenga-stopperen må opereres og kan miste resten av sesongen, skriver Dagbladet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hagen spilte en snau time mot greske PAOK Saloniki (1-2) i europaligakvalifiseringen torsdag, men slet med den vonde hoften.

– Erik Hagen må opereres. Han kan være ute i noen måneder. Hofteskaden hans er gradvis blitt verre og verre. Det knyter seg, og det har vært vondt for ham å snu seg ute på banen. Nå orket han ikke mer, sier VIFs spillende manager Martin Andresen til Dagbladet.

I VIF er det forsvarskrise før søndagens serieoppgjør mot Strømsgodset. I tillegg til Hagen er André Muri skadd, Freddy dos Santos er ute med hjertetrøbbel og Jarl-André Storbæk må sone karantene. Torsdag ble Andreas Nordvik hentet på lån fra Rosenborg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus