Meny

La ut fotballklubb til salgs på eBay

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den engelske fotballklubben Tranmere leter etter pengesterke kjøpere. Men da klubben ble lagt ut for salg på eBay, så ledelsen rødt.

Den engelske 1.-divisjonsklubben (nivå 3) har engasjert det amerikanske firmaet Dornoch Capital for å finne en kjøper. Men selskapet får nå kraftig refs av klubbledelsen.

Styreleder Peter Johnson satte nemlig teen i halsen da han torsdag fikk vite at klubben lå til salgs på auksjonsnettstedet eBay. Minstebudet var på 10 millioner dollar.

– Dette er helt upassende. Vi sendte umiddelbart en e-post og ba selskapet fjerne oss fra nettstedet med en gang, sier Johnson til BBC.

For det var nemlig ingen spøk. Dornoch Capital hadde valgt å bruke nettstedet i jakten på en kjøper.

– Man kan ikke forstå hvor sjokkert vi ble da vi fikk vite at vi lå på eBay. Det er ikke en bruktsykkel vi selger her. Man må tenke på supporterne og kjøperens evne til å drive klubben, sier Johnson.

Tidligere er flere fotballklubber og spillere blitt lagt ut til salgs på eBay. Men det har da vært en spøk fra misfornøyde supportere. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus