Trenere og spillere gikk amok

<pEt fotballag fra Trøndelag er utvist fra Norway Cup i Oslo i ett døgn etter å ha laget bråk på sletta.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både trenere og spillere skal ha vært involvert i bråket, melder NRK. Opptrinnet skjedde under en fotballkamp på Ekebergsletta.

– Det har vært en del slag og spark, men ingen ble alvorlig skadd, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NRK.

Det aktuelle fotballlaget var Suot IL fra Trøndelag.

Ifølge Dagbladet.no kom oppførselen etter en protest ble lagt inn mot Suot på grunn av juks med spillerlister.

- Laget oppsøkte etterpå banen hvor deres motstander fra i går spilte. De gikk rett inn på banen og startet bråk. De oppførte seg utrolig truende og uforskammet, sier stasjonssjef Gro Smedsrud til nettavisen.

Suot IL ble tidligere utvist fra turneringen etter at juryen fant oppdaget triksing med spillerlistene. Flere på laget hadde ikke papirene i orden, andre hadde spilleberettigelse for andre lag i Trøndlag og noen av spillerne skal ha vært for gamle.

Ifølge Adressa.no var det også flere problemer rundt det trønderske laget.

- Laget har betalt for færre personer enn det har vist seg at det bor på skolen de overnatter, sier turneringsleder Bjørn Tore Lie til avisen.

Trener for Suot IL, Ismail Muhyadin, mener ikke han eller spillerne har gjort noe feil.

- Det der er veldig synd, og jeg skjønner at det høres ut som at vi har gjort noe galt. Men når spillerne fortsatt, etter å ha sluttet i en klubb for lenge siden, likevel står oppført på denne klubbens spilleliste, er det noe feil. Og det er ikke vi som har gjort feilen. Men vi er innvandrere og har kanskje hatt problemer med å sette oss inn i alle reglene, sier Muhyadin til adressa.no

Suot IL Trondheim har ifølge Dagbladet to lag med i turneringen i år, gutter 14 og gutter 19. Begge lagene hadde kommet seg videre til A-sluttspillet, men er nå eksludert fra turneringen. I tillegg må Suot IL nå holde seg unna Norway Cup-området i 24 timer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus