Truer musikkjournalister

Marilyn Manson truer musikkjournalister. Her fra hans opptreden på Quartfestivalen for en måned siden. Foto: Tor Erik Schrøder (Scanpix)
Marilyn Manson truer musikkjournalister. Her fra hans opptreden på Quartfestivalen for en måned siden. Foto: Tor Erik Schrøder (Scanpix)

<pMarilyn Manson advarer journalister som skriver feilaktig om ham.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske sjokkrockeren Marilyn Manson blogger på sine egne MySpace-sider om at han vil «myrde» musikkjournalister som fabrikkerer usanne historier om ham. Der ber han også fansen om å hjelpe til.

Drapstrusler

«Jeg kan, men trenger ikke forsvare meg selv og de absurde påstandene som gjennomsnittspressen klamrer seg til. Dersom det trengs et nakenbilde av meg for å bevise at jeg er fryktelig annerledes enn de-som-snart-skal-myrdes-i-sine-hjem-pressefolkene har bestemt seg for å fabrikkere, vil det være enkelt», skriver han i bloggen sin.

«Dersom en journalist til konstaterer feilaktige opplysninger om meg eller mitt band, vil jeg personlig eller ved hjelp av mine fans, stille opp hjemme hos dem så de kan oppdage hvor mye de tror på ytringsfriheten», forklarer artisten.

Utfordrer journalister

«Jeg utfordrer dere til å skrive én ting til om meg som dere ikke tør å si direkte opp i ansiktet mitt. For jeg vil få dere til å si det. Og det er en trussel!», advarer gothrockeren.

Marilyn Mansons tirade mot journalister er en direkte respons på et intervju som avisen LA Weekly nylig publiserte. Her ble det blant annet påstått at Manson skulle være paranoid og avhengig av kokain, og at han ikke har noe til felles med sceneartisten Manson, melder NY Post.

Marilyn Manson ga ut sitt siste album «The High End Of Low » til lunkne kritikker i slutten av mai, mens han og bandet spilte på Quartfestivalen i Kristiansand i begynnelsen av juli.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus