Meny

Schumacher tilbake bak rattet

Michael Schumacher har ikke kjørt proft siden han ga seg for tre år siden. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Michael Schumacher gjør comeback og skal kjøre for Ferrari i formel 1. Bare en fysisk test gjenstår før han er tilbake.

Det ble klart onsdag. Schumacher er sju ganger verdensmester i formel 1. Han tar nå plassen til Ferraris Felipe Massa, som ble alvorlig skadd i et løp i helgen.

– Kapitlet med formel 1 har lenge vært lukket for meg. Men dette er snakk om lojalitet til laget. Jeg kan ikke ignorere den uheldige situasjonen som har oppstått. Og som det konkurransemennesket jeg er, er dette er utfordring jeg gleder meg til, sier Schumacher på sin hjemmeside.

Schumacher som la opp i 2006, skal bare gjennom en fysisk test. Men alt tyder på at han med det første er klar i konkurranser også.

Schumacher kjører trolig i Valencia 23. august. Nå må tyskeren også i gang med hard fysisk trening. Han står med 250 GP-løp så langt. 91 ganger har han vunnet. Schumachers første triumf kom så tidlig som i 1992.

Massa skadet seg under et løp nylig. Han fikk en del fra en annen bil i hodet. Men utviklingen for Massa har vært positiv.

Han kan komme fra uhellet uten varig mén. Men det er for tidlig å si om Massa kommer tilbake i formel 1-sirkuset. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus