Madonna har inntatt Oslo

80.000 nordmenn skal oppleve Madonna i løpet av de konsertene i Oslo. Her står Madonna på en norsk scene for første gang. (Foto: Scanpix)
80.000 nordmenn skal oppleve Madonna i løpet av de konsertene i Oslo. Her står Madonna på en norsk scene for første gang. (Foto: Scanpix)

<pMen popdronningen var nesten en time forsinket. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I åletrangt svart antrekk og med lange nettingstrømper inntok Madonna Valle Hovin klokken 21.20 tirsdag kveld.

Det er første gang popdronningen besøker Norge, og hun ble behørig hyllet av 40.000 fans. Oslo er et av de mange stoppene på Madonnas Sticky & Sweet-turné.

På den gigantiske scenen serverer Madonna et heseblesende show med energiske dansere, enorme bevegelige videokomposisjoner og hyppige kostymeskift.

Publikum får høre gamle slagere, men også mye fra hennes siste album «Hard Candy». Madonna innleder med to av sangene herfra, «Candy Shop» og «Beat Goes On».

Sticky & Sweet-turneen startet i fjor. Da besøkte Madonna 58 byer og ble sett av drøye 2,4 millioner fans. Hun solgte billetter for 1,8 milliarder kroner, skriver Aften. Turneen er allerede historiens mest innbringende for en soloartist. 4. juli i år gjenåpnet turneen i London.

Madonna holder også konsert i Oslo torsdag før hun drar videre til Tallinn i Estland. Deretter forflytter sirkuset seg til blant annet Göteborg og København. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus