Halshugget egen nyfødt

En kvinne i Texas halshugget sin egen nyfødte baby og spiste på deler av liket.

Politiet i San Antonio gransker hjemmet der en 3,5 uker gammel spedbarnsgutt ble stukket i overkroppen og halshugd tidlig søndag 26. juli. Foto: Scanpix/AP.

Politiet i San Antonio gransker hjemmet der en 3,5 uker gammel spedbarnsgutt ble stukket i overkroppen og halshugd tidlig søndag 26. juli. Foto: Scanpix/AP.

Kvinnen var dekket av blod og skrek «Jeg drepte babyen min, jeg vil dø», da politiet ankom hjemmet hennes i San Antonio.

- Hun nevnte at noen eller noe ba henne gjøre det og at hun hørte stemmer. Dette leder oss til å tro at hun opplevde en form for mental krise, sier politimannen Joe Rios.

Kvinnen hadde blitt separert fra barnets far omkring en uke tidligere, og bodde sammen med moren og søsteren, som hjalp henne å ta vare på barnet, som ble født 30. juni.

Kvinnen ble oppdaget i halvfem-tiden søndag morgen av moren, som fant henne med liket av det halshugde spedbarnet.

Hun så ut til å ha spist deler av barnet sitt etter at hun angrep ham med kniv, sier Rios.

- Hun bet på hodet, sier Rios til AFP.

Otty Sanchez (33) ble tiltalt for overlagt drap. Mandag var hun fremdeles på sykehus.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden