Meny

Reddet etter en uke på do

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En australsk kvinne var stengt inne på toalettet en uke før naboene hørte hennes rop om hjelp.

Den 67 år gamle kvinnen fra Queensland ble funnet søndag, sju dager etter at hun ble fanget, ifølge delstatens departement for samfunnssikkerhet.

«Brannmenn tok seg frem til kvinnen og befridde henne. Hun fikk behandling av ambulansepersonell, som siden fraktet henne til Ipswich-sykehuset,» het det i en uttalelse fra departementet.

En talskvinne sier til Brisbaneavisen Courier Mail at redningsarbeiderne hadde problemer med å nå frem til henne fordi hun satt så grundig fast på toalettet, med en fot festet på hver side.

- Kvinnen ble manøvrert til en side for å slippe henne fri. Dørene svingte innover, og hun hadde føttene klemt fast på hver side av toalettet, sier talskvinnen.

- Hun var ved bevissthet, men svært dehydrert.

Michael Hibberd, naboen som hørte kvinnens rop om hjelp, sier det var en påminnelse om å følge med på de eldre.

- Det er ikke nødvendig å holde øye med dem 24 timer i døgnet, men bare å merke seg deres bevegelser og slikt, sier han til ABC radio.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus