Meny

Zlatan skrev femårskontrakt

FORNØYD SVENSKE: Zlatan Ibrahimovic med sin nye Barcelona-drakt. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zlatan Ibrahimovic skrev mandag under på en femårig avtale med Barcelona.

På mesterklubbens hjemmeside gikk det tydelig fram at Barcelona venter seg mye av den svenske stjernespissen de kommende årene. På klingende svensk sto det enkelt og greit «Välkommen Zlatan».

På pressekonferansen i Barcelona mandag kveld uttalte hovedpersonen selv følgende om klubbytte:

- Jeg vil takke president (Massimo) Moratti. Hva han gjorde for meg, det er det ikke mange presidenter som ville gjort. Jeg er blitt den spilleren jeg er takket være ham. Men mitt ønske å komme til Barcelona var for stor til å bli i Milano, uttalte Ibrahimovic ifølge Expressen.se.

Mandag besto Ibrahimovic den medisinske testen gjennomført av klubblegen, selv om svensken har en brukket finger. Så skrev han under kontrakten som binder ham til den nordspanske byen til sommeren 2014.

På Camp Nou ventet 40.000 fans på å få se Zlatan i den røde og blå drakten.

Svensken er tidenes dyreste kjøp av den spanske klubben. Angivelig kostet det klubben rundt 400 millioner kroner å hente Zlatan fra italienske Inter – i tillegg til at kamerunske Samuel Eto’o og hviterussiske Aleksandr Gleb forsvant andre veien på lån i en sesong.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus