Meny

Opp og ned med Madonna

Madonna på plate har ikke alltid vært en positiv opplevelse, men stjernen har gjentatte ganger reist seg igjen etter nedturene. Foto: Javier Cebollada (EPA/Scanpix)
Madonna på plate har ikke alltid vært en positiv opplevelse, men stjernen har gjentatte ganger reist seg igjen etter nedturene. Foto: Javier Cebollada (EPA/Scanpix)

Vi har tatt en gjennomgang av Madonnas plateutgivelser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): I morgen lander popdronningen Madonna for å holde konserter i Norge for aller første gang. Sceneriggen er i ferd med å reise seg, og nærmere 80 000 nordmenn er klare for å ta imot superstjernen som spiller på Valle Hovin både på tirsdag og på torsdag kveld.

Mens vi venter, har vi tatt et lite tilbakeblikk på Madonnas platekarriere, som startet med forsiktig suksess med selvtitulerte «Madonna» i 1983, før det hele bokstavelig talt eksploderte med «Like A Virgin» året etter.

Musikkhistorie

Resten er musikkhistorie. Madonna ble etter gjennombruddet i 1983/84 raskt verdens ledende kvinnelige popartist, og har med jevne mellomrom siden utvist en sjelden god evne til stadig å fornye seg. Derfor befinner hun seg fremdeles på toppen, selv om platekarrieren har vært noe vaklende. Der hvor de fleste av hennes samtidige har falt av for lengst, er Madonna i det minste like aktuell i dag som hun var det på midten av 80-tallet.

I dag har Madonna solgt mer enn 200 millioner plater på verdensbasis, fordelt på 11 studioalbum, to liveplater, tre filmmusikkplater og fire samleplater, med en femte, «Celebration», på vei i september.

Denne kommende samleplaten setter et endelig punktum for Madonnas tilknytning til plateselskapet Warner Music, som har gitt ut alle av hennes plater frem til nå.

Ny kontrakt

I 2007 inngikk verdensstjernen en såkalt 360-avtale med konsertgiganten Live Nation, som også er arrangør av den pågående «Sticky & Sweet»-turneen. I fremtiden vi Live Nation også være ansvarlig for Madonnas kommende plateutgivelser, samt alt salg av merchandise og annet materiale tilknyttet artisten.

Madonna Louise Ciccone, som er stjernens egentlige navn, fyller 51 år 16. august.

Den pågående turneen «Sticky & Sweet Tour», startet i Wales i august 2008, og er nå inne i sin andre fase etter at Madonna i januar bestemte seg for å utvide turneen med ekstra datoer og flere spillesteder. Inkludert to konserter på Valle Hovin i Oslo.

To konserter

Den opprinnelige konserten som ble satt opp er torsdag 30. juli, men etter at 40 000 billetter ble revet bort på 34 minutter, ble det raskt satt opp en ekstrakonsert, som altså går av stabelen to dager før den opprinnelige konserten.

ABC Nyheter var til stede da Madonna spilte på Olympiastadion i Barcelona i forrige uke, og vi kommer også tilbake med rapport fra konserten i morgen, tirsdag 28. juli.


Diskografi (studioalbum):

«Madonna»

«Madonna»«Madonna»

(Sire/Warner, utgitt 27/7-1983)

Madonnas debutalbum er ikke hennes beste, men satte umiddelbart stjernen på kartet gjennom hitsinglene «Lucky Star», «Borderline», «Everybody», «Burning Up» og sist, men ikke minst, «Holiday». Sistnevnte, som er produsert av Madonnas daværende kjæreste John «Jellybean» Benitez, skulle bli hennes store gjennombrudd i land som USA, Storbritannia og i Norge, og i store deler av den øvrige vestlige verden.

Sett i ettertid er albumet både tidstypisk og moderne for perioden, og står støtt som en helt grei debut fra en artist som etter hvert skulle bli en av klodens aller største innenfor sitt felt.


«Like A Virgin»

«Like A Virgin»«Like A Virgin»

(Sire/Warner, 12/11-1984)

Det var med «Like A Virgin» Madonnas karriere for alvor skjøt fart og understreket at dama ikke var noen døgnflue. Skolejenter på ungdoms- og videregående trinn kledde seg med ett i slitte, hullete strømpebukser mens de nynnet med til slagere som «Like A Virgin», «Material Girl» og «Dress You Up», og en hel generasjon unge jenter hadde funnet seg et nytt forbilde

Dette Nile Rodgers-produserte albumet gjorde Madonna til superstjerne og 80-tallets største artist ved siden av jevngamle Michael Jackson og Prince. I motsetningen til sine mannlige kolleger, har Madonna opprettholdt posisjonen nesten hele veien siden, men «Like A Virgin» skulle bare bli Madonnas første globale triumf. Albumet er likevel svakere enn debuten, selv om hitsinglene er i flertall. Det helhetlige sitter heller ikke like støpt, og flere av låtene på denne platen er det direkte flaut å høre på i 2009.


«True Blue»

«True Blue»«True Blue»

(Sire/Warner, 30/6-1986)

I 1986 var Madonna tilbake på poptronen og kunne lene seg trygt tilbake med treffsikre «True Blue» ledet an av den knallsterke singelen «Papa Don't Preach», fullt bevisst at dette var hennes første utgivelse som også fikk kritikerne til å tine opp. Publikum var heller ikke vanskelig å tilfredsstille, noe som resulterer i at nettopp «True Blue» den dag i dag står oppført som stjernens mestselgende album med hele 24 millioner solgte eksemplarer på verdensbasis.

Både Madonnas låtskrivertalenter og hennes teft for videreutvikling, viste seg for alvor med denne utgivelsen i 1986. Hitsinglene var mange, og gjennom sterke låter som «Papa Don't Preach», «Open Your Heart», «Live To Tell», «La Isla Bonita» og tittelsporet «True Blue», viste Madonna seg som en artist verden ikke lenger kunne overse. Fra nå av var vi nødt til å ta henne på alvor.


«Like A Prayer»

«Like A Prayer»«Like A Prayer»

(Sire/Warner, 21/3-89)

Nesten tre år etter «True Blue», hvor Madonna blant annet hadde gitt ut filmmusikk til filmen hun spilte hovedrollen i, «Who's That Girl», og remikssamlingen «You Can Dance» (begge 1987), kom Madonna tilbake med full styrke på sitt fjerde studioalbum «Like A Prayer» i 1989.

Den kontroversielle musikkvideoen til tittelsporet hvor Madonna kysser en svart Jesus mens hun danser rundt brennende kors, ble for mye for det overmoralske USA, og albumet solgte «bare» 11 millioner på verdensbasis, langt mindre enn forgjengeren altså. «Like A Prayer» regnes likevel som Madonnas kanskje aller mest helstøpte album, hvor hun blant annet hadde fått med seg Prince både som medprodusent, gitarist og låtskriver. Hitsinglene uteble heller ikke på denne platen, hvor «Express Yourself», «Cherish» og «Oh Father» var de største suksessene foruten tittelsporet.


«Erotica»

«Erotica»«Erotica»

(Maverick/Sire/Warner, 20/10-1992)

Etter to sterke singler i 1990; «Vogue» og «Justify My Love», ingen av dem albumspor, viste Madonna for første gang siden gjennombruddet i 1983 tegn på svakhet. «Erotica», hennes femte studioalbum, ble lansert samtidig med hennes første bokutgivelse, «Sex». Begge produktene oste over av sensuell feminin kraft, noe som raskt skulle vise seg som et feilskjær på Madonnas karrierestige.

«Erotica» inneholder heller ingen store hitsingler, selv om platas to første av slaget, tittelsporet og «Deeper And Deeper», begge nådde topp ti både i England og i USA. Albumet som helhet står likevel tilbake som et av Madonnas aller svakeste i karrieren.«Bedtime Stories»

«Bedtime Stories»«Bedtime Stories»

(Maverick/Sire/Warner, 25/10-1994)

Feilskjæret med «Erotica» fikk Madonna til å ønske å dempe både image og uttrykk betraktelig. Det rersulterte i den langt mer radiovennlige og R'n'B-orienterte «Bedtime Stories» to år senere. I 1994 viste Madonna tydelige tegn på at hun var en fallende stjerne, men i likhet med den kontroversielle forgjengeren, var ikke verden moden for en mer strømlinjeformet kommersradiovennlig utgave av superstjernen.

«Bedtime Stories» inneholder riktig nok et par hitsingler den også («Secret» og «Take A Bow»), men sett under ett står låtene fra dette albumet som en parantes i Madonnas diskografi. Forglemmelig A4-pop av sorten som ingen egentlig trenger.«Ray Of Light»

«Ray Of Light»«Ray Of Light»

(Maverick/Warner, 3/3-1998)

Etter å ha hatt suksess på kinolerretet som «Evita» i 1996 i musikalfilmen av samme navn, kom Madonna med full styrke tilbake for å gjenerobre sin posisjon med langt sterkere «Ray Of Light» i 1998. Etter å ha navigert seg frem til produsentene Patrick Leonard og William Orbit, var ikke Madonna alene om å mene at hun atter en gang hadde truffet spikeren på hodet. Førstesingelen «Frozen» skulle bli et vaskeekte bevis på at Madonna var tilbake på rett spor, og hun gjenerobret førsteplassen på listene både med dette singelsporet og med albumet for øvrig.

Musikkvideoene hennes gikk det igjen gjetord om, ikke minst takket være svenske Jonas Åkerlunds prisbelønte regissering. Det mer elektroniske lydbildet kledde videre Madonnas låtmateriale utmerket, og «Ray Of Light» var atter en utgivelse hvor hitlåtene sto i kø. Foruten «Frozen» og «Ray Of Light», gjorde også «Drowned World/Substitute For Love», «The Power Of Good-Bye» og «Nothing Really Matters» det alle godt på lister verden rundt.


«Music»

«Music»«Music»

(Maverick/Warner, 19/9-2000)

Med albumet «Music» to år senere, rendyrket Madonna det langt mer elektroniske dance-lydbildet, og gjentok suksessen hun hadde hatt med «Ray Of Light», men med enda tyngre elektroniske beats i bunn.

Tittelsporet «Music» ble en ny suksess på singellistene, mens Jonas Åkerlund atter en gang sørget for at videoen brant seg inn i publikums bevissthet, der Madonna sitter i limousinen sammen med Sacha Baron alias Ali G (og senere enda mer kjent som karakterene Borat og Brüno). Andre suksessfylte singler fra dette relativt sterke albumet er «Don't Tell Me» og «What It Really Feels Like For A Girl».


«American Life»

«American Life»«American Life»

(Maverick/Warner, 22/4-2003)

Tre år etter «Music», gikk Madonna rett på trynet med oppfølgeren «American Life», som føyer seg pent inn i rekken av feiltrinn sammen med utgivelser som «Erotica» og «Bedtime Stories». Temalåten til dette årets James Bond-film, «Die Another Day», ga, foruten å være platas første singel, signaler om at Madonna hadde tenkt å fortsette der hun slapp med «Music».

Tittelsporet nådde imidlertid ikke høyere enn en svak 37.-plass i USA, selv om sporet «Hollywood» førte stjernen tilbake med høye listeplasseringer både hjemme i Statene og i England. Men verken «Nothing Fails» eller «Love Profusion» står tilbake blant Madonnas mest anerkjente låter, og albumet sett under ett er et av hennes aller svakeste. Om ikke det kjedeligste?


«Confessions On A Dance Floor»

«Confessions On A Dance Floor»«Confessions On A Dance Floor»

(Warner, 15/11-2005)

Men er det noe Madonna er ekspert på, så er det å gjenopprette sin status. Med «Confessions On A Dance Floor», var Madonna med et brak tilbake på toppen to år senere, og serverte en av 2005s aller største hitlåter i form av «Hung Up», hvor hun som første artist i verden hadde fått tillatelse til å sample fra en ABBA-låt («Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)»).

Kombinasjonen av Madonnas tekster til svenskenes toner ble en uddelt suksess over mer eller mindre hele kloden, og Madonna var atter en gang popens førstedame. Også albumets øvrige singler gjorde seg bemerket rundtom; «Sorry», «Get Together» og «Jump», sørget alle for at både eldre fans og yngre generasjoner igjen lot seg fengsle av den modne artisten.


«Hard Candy»

«Hard Candy»«Hard Candy»

(Warner, 29/4-2008)

På oppfølgeren «Hard Candy» fra i fjor, hennes siste studioplate, graver Madonna seg dypere ned i det som i utgangspunktet kan tolkes som moteriktig R'n'B/dance. Kulissene er de samme som langt yngre stjerner som Britney Spears og Justin Timberlake hører hjemme i, men som ikke kler en snart 50 år gammel dame like godt. Sistnevnte har Madonna attpåtil fått med seg i albumets første singelspor «4 Minutes», som ble atter en nummer én-singel for verdensstjernen.

Men selv om Madonna holdt seg inne på listene også med «Give It 2 Me», skulle «Miles Away» kjapt vise seg å bli stjernens svakeste listeplassering gjennom hele karrieren. Om det kan skyldes at produsentene The Neptunes og Timbaland ikke har klart å tilføre Madonna noe nytt eller særeget, skal være usagt. Men på «Hard Candy» ender Madonna opp med å låte som en haug med andre middelmådigheter som de har jobbet med. Til tross for avmålt suksess, blir aldri dette noe mer enn et ubetydelig album signert Madonna.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
15:09 Gir opp millioner for ordførerdrøm14:46 Restaurantgjest skjøt og drepte kelner fordi «han var for treg med smørbrødet»14:41 20-årig rugbyspiller funnet død etter kamp14:40 Gibraltar avviser USAs arrestordre på iransk oljetanker14:24 Trolig ikke nye avhør av Manshaus før onsdag13:51 Spania tilbyr seg å ta imot redningsbåten Open Arms13:30 Norges høyeste registrerte tregrense målt på 1.404 meter13:18 Norwegian legger ned langrute fra Norge13:10 IS sier at gruppa sto bak bryllupsangrep i Kabul12:33 Tre fotballsupportere ble drept i blodig oppgjør i Honduras12:22 Jensen: – Vil legge fram bompengeskisse11:13 Titusener marsjerer i Hongkongs gater – vil vise at de er fredelige11:04 Nytt krav skal sikre studenter bedre undervisning10:23 Fem personer til sykehus etter trafikkulykke i Jølster10:20 Støre: – Vi styrer mot en krise09:54 Sekunder unna smell rett foran øynene til Pål: – Fy f... for en idiot09:26 Trønder kåret til årets sykkeltalent09:19 Elden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen09:07 Facebooks kryptovaluta bekymrer Datatilsynet08:12 Savnet person i Kristiansand funnet i live08:00 Minst ti sivile drept av veibombe nord i Afghanistan07:41 Widerøe truer med nedleggelse av 37 ruter ved momsøkning07:38 Tre palestinere skal være drept av israelske soldater på Gazastripen06:52 Bryllup ble til blodbad i Kabul – minst 63 drepte06:40 Savnet kvinne i Ålesund har kommet til rette06:26 Dette skjer i dag05:58 Forening mener vedtak om riving av Y-blokka er ugyldig05:32 Dette skjedde i natt05:25 Over 2.000 evakuerte fra ny brann på Gran Canaria05:03 Hans Olav Lahlum ber om å få betale 100.000 mer i skatt04:35 50.000 hjemløse etter brann i Bangladesh04:05 Ni omkom i hotellbrann i Ukraina04:04 – Britene står overfor mangel på mat, drivstoff og medisiner ved brexit03:39 Bompengepartiet starter nytt lokallag etter intern strid02:43 Djokovic ute av Cincinnati-turneringen i semifinalen02:40 Mulig bortføring i Tønsberg var bare lek01:48 Abid Raja kaller bompengestriden unødvendig drama01:46 Flere pågripelser etter at høyrenasjonalister marsjerte i Portland00:58 Fremmede tok farvel med offer for El Paso-massakre00:45 Hund drepte flere sauer i Sandnes00:24 Mann omkom i trafikkulykke i Trøndelag23:57 Durasovic til finale i challengerturnering i Slovenia23:34 Boksing: Srour og Thanderz vant i Ludwigshafen23:23 Golf: Hovland henger med i tetsjiktet, Ventura falt av23:08 Carlsen startet med remis i Sinquefield Cup22:52 Berge og Genk vant stort22:35 Ødegaard med gult kort i uavgjortdrama22:35 Petter Vennerød vant Amandakomiteens ærespris22:14 Amandaprisen: «Ut og stjæle hester» den store vinneren22:02 Kiplesund satte norsk rekord i lengde med 8,1021:42 Norge gratulerer det sudanske folk21:42 Reitan tre slag bak lederen i Tsjekkia21:40 Tre raketter avfyrt fra Gazastripen21:04 Salvini ga etter for press – lot 27 barn gå i land21:00 Déjà vu for City – Tottenham berget av VAR igjen20:48 Dæhli-misser ødela VM-stafetten: – Hadde ikke peiling på hvor jeg var20:39 Mann funnet etter leteaksjon i Steinkjer20:30 Frekk hælflikk fra Hovland sørget for poengdeling i Skien19:51 Rosenborg er ubeseiret på seks kamper19:40 Person raspet med kniv i Oslo sentrum19:22 Elden blir bistandsadvokat for Per Orderud19:19 Ajer og Celtic måtte slite i ligacupen18:57 Haaland vippet ned fra måltoppen tross to fulltreffere18:55 Real Madrid åpnet sesongen med sterk borteseier18:55 Siv Jensen er uønsket i byen av Sarpsborg Frp18:52 Politiet mener Manshaus' forklaring styrker deres teorier18:42 Eiking med etappeseier i Arctic Race18:41 Folket feirer «et nytt Sudan»18:39 Mané-perle frelste Liverpool18:28 Svensk gull i o-VMs kvinnestafett, Norge utenfor pallen18:13 Ny seier, og Arsenal kan ha funnet gull18:01 King åpnet målkontoen i Bournemouth-seier17:58 Naglestad scoret hattrick for Egersund17:57 Tredje strake tap for Florø17:55 Ny seier for Asker17:49 Igjen skryter Donald Trump av størrelsen17:46 Opseth nummer sju i SGP-kvalifisering17:35 Trump: – Håper på fredsavtale med Taliban17:24 Aalesund fortsatte seiersrekken17:24 Aalesund stakk ytterligere ifra etter seier og Sandefjord-poengtap17:22 Mjelde reddet poeng for Sandefjord17:04 LSK vant «hatkampen» mot VIF16:57 Røa seiret hjemme mot Stabæk16:52 Klepp-seier over Avaldsnes16:51 Uavgjort mellom Fart og Lyn16:48 Norsk tredjeplass i Sommer Grand Prix16:43 Jensen: Naturlig med landsstyremøte når avklaring nærmer seg16:33 Manshaus oppsøkte læstadianske menigheter16:33 Nytt tap for Kolbotn16:12 Erna Solberg åpnet tredje etappe av sykkelrittet Arctic Race16:10 Flo avgjorde for Sotra15:59 Ny seier for Levanger15:59 – Gjør at vi selger konkurransefortrinnet til utlandet15:52 LSK slo Vålerenga på hjemmebane15:40 Venstre: Uaktuelt med bompengetiltak som fører til økt trafikk15:18 Bayern henter fransk stortalent15:13 Åpnet internasjonalt møte om handel med truede arter15:00 Al-Noor-moskeen åpnet dørene for pressen14:31 Neymar fortsatt ute av PSG-troppen14:29 Avtale om maktdeling undertegnet i Sudan
Siste nytt
15:09PengerGir opp millioner for ordførerdrøm14:46VerdenRestaurantgjest skjøt og drepte kelner fordi «han var for treg med smørbrødet»14:41Sport20-årig rugbyspiller funnet død etter kamp14:40VerdenGibraltar avviser USAs arrestordre på iransk oljetanker14:24NorgeTrolig ikke nye avhør av Manshaus før onsdag13:51VerdenSpania tilbyr seg å ta imot redningsbåten Open Arms13:30NorgeNorges høyeste registrerte tregrense målt på 1.404 meter13:18ReiseNorwegian legger ned langrute fra Norge13:10VerdenIS sier at gruppa sto bak bryllupsangrep i Kabul12:33VerdenTre fotballsupportere ble drept i blodig oppgjør i Honduras12:22PolitikkJensen: – Vil legge fram bompengeskisse11:13NorgeTitusener marsjerer i Hongkongs gater – vil vise at de er fredelige11:04NorgeNytt krav skal sikre studenter bedre undervisning10:23NorgeFem personer til sykehus etter trafikkulykke i Jølster10:20PolitikkStøre: – Vi styrer mot en krise09:54MotorSekunder unna smell rett foran øynene til Pål: – Fy f... for en idiot09:26SportTrønder kåret til årets sykkeltalent09:19NyheterElden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen09:07PengerFacebooks kryptovaluta bekymrer Datatilsynet08:12NorgeSavnet person i Kristiansand funnet i live08:00VerdenMinst ti sivile drept av veibombe nord i Afghanistan07:41ReiseWiderøe truer med nedleggelse av 37 ruter ved momsøkning07:38VerdenTre palestinere skal være drept av israelske soldater på Gazastripen06:52VerdenBryllup ble til blodbad i Kabul – minst 63 drepte06:40NorgeSavnet kvinne i Ålesund har kommet til rette06:26NorgeDette skjer i dag05:58NorgeForening mener vedtak om riving av Y-blokka er ugyldig05:32NorgeDette skjedde i natt05:25VerdenOver 2.000 evakuerte fra ny brann på Gran Canaria05:03PengerHans Olav Lahlum ber om å få betale 100.000 mer i skatt04:35Verden50.000 hjemløse etter brann i Bangladesh04:05VerdenNi omkom i hotellbrann i Ukraina04:04Verden– Britene står overfor mangel på mat, drivstoff og medisiner ved brexit03:39NorgeBompengepartiet starter nytt lokallag etter intern strid02:43SportDjokovic ute av Cincinnati-turneringen i semifinalen02:40NorgeMulig bortføring i Tønsberg var bare lek01:48NorgeAbid Raja kaller bompengestriden unødvendig drama01:46VerdenFlere pågripelser etter at høyrenasjonalister marsjerte i Portland00:58VerdenFremmede tok farvel med offer for El Paso-massakre00:45NorgeHund drepte flere sauer i Sandnes00:24NorgeMann omkom i trafikkulykke i Trøndelag23:57SportDurasovic til finale i challengerturnering i Slovenia23:34SportBoksing: Srour og Thanderz vant i Ludwigshafen23:23SportGolf: Hovland henger med i tetsjiktet, Ventura falt av23:08SportCarlsen startet med remis i Sinquefield Cup22:52SportBerge og Genk vant stort22:35SportØdegaard med gult kort i uavgjortdrama22:35KulturPetter Vennerød vant Amandakomiteens ærespris22:14KulturAmandaprisen: «Ut og stjæle hester» den store vinneren22:02SportKiplesund satte norsk rekord i lengde med 8,1021:42VerdenNorge gratulerer det sudanske folk21:42SportReitan tre slag bak lederen i Tsjekkia21:40VerdenTre raketter avfyrt fra Gazastripen21:04VerdenSalvini ga etter for press – lot 27 barn gå i land21:00SportDéjà vu for City – Tottenham berget av VAR igjen20:48SportDæhli-misser ødela VM-stafetten: – Hadde ikke peiling på hvor jeg var20:39NorgeMann funnet etter leteaksjon i Steinkjer20:30SportFrekk hælflikk fra Hovland sørget for poengdeling i Skien19:51SportRosenborg er ubeseiret på seks kamper19:40NorgePerson raspet med kniv i Oslo sentrum19:22NorgeElden blir bistandsadvokat for Per Orderud19:19SportAjer og Celtic måtte slite i ligacupen18:57SportHaaland vippet ned fra måltoppen tross to fulltreffere18:55SportReal Madrid åpnet sesongen med sterk borteseier18:55PolitikkSiv Jensen er uønsket i byen av Sarpsborg Frp18:52NorgePolitiet mener Manshaus' forklaring styrker deres teorier18:42SportEiking med etappeseier i Arctic Race18:41VerdenFolket feirer «et nytt Sudan»18:39SportMané-perle frelste Liverpool18:28SportSvensk gull i o-VMs kvinnestafett, Norge utenfor pallen18:13SportNy seier, og Arsenal kan ha funnet gull18:01SportKing åpnet målkontoen i Bournemouth-seier17:58SportNaglestad scoret hattrick for Egersund17:57SportTredje strake tap for Florø17:55SportNy seier for Asker17:49VerdenIgjen skryter Donald Trump av størrelsen17:46SportOpseth nummer sju i SGP-kvalifisering17:35PolitikkTrump: – Håper på fredsavtale med Taliban17:24SportAalesund fortsatte seiersrekken17:24SportAalesund stakk ytterligere ifra etter seier og Sandefjord-poengtap17:22SportMjelde reddet poeng for Sandefjord17:04SportLSK vant «hatkampen» mot VIF16:57SportRøa seiret hjemme mot Stabæk16:52SportKlepp-seier over Avaldsnes16:51SportUavgjort mellom Fart og Lyn16:48SportNorsk tredjeplass i Sommer Grand Prix16:43PolitikkJensen: Naturlig med landsstyremøte når avklaring nærmer seg16:33NorgeManshaus oppsøkte læstadianske menigheter16:33SportNytt tap for Kolbotn16:12SportErna Solberg åpnet tredje etappe av sykkelrittet Arctic Race16:10SportFlo avgjorde for Sotra15:59SportNy seier for Levanger15:59Penger– Gjør at vi selger konkurransefortrinnet til utlandet15:52SportLSK slo Vålerenga på hjemmebane15:40PolitikkVenstre: Uaktuelt med bompengetiltak som fører til økt trafikk15:18SportBayern henter fransk stortalent15:13VerdenÅpnet internasjonalt møte om handel med truede arter15:00NorgeAl-Noor-moskeen åpnet dørene for pressen14:31SportNeymar fortsatt ute av PSG-troppen14:29VerdenAvtale om maktdeling undertegnet i Sudan
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus