Hørte krangel like før drapet

Hørte krangel like før drapet
Hørte krangel like før drapet
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pEn blokkbeboer sier hun hørte to menn diskutere like før drapet i Kongsvinger natt til søndag. Drapsofferet skal være en mann i 18-årsalderen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet jobbet mandag med vitneavhør og spørrerunder i området rundt boligblokken på Langeland.

Blokkbeboer Anne Randine Holtmoen (77) sier til VG Nett at hun hørte to menn diskutere utenfor blokken natt til søndag, gjennom soveromsvinduet sitt, men hun er usikker på tidspunktet.

Politiadvokaten ber Holtmoen ta kontakt med politiet.

– Dette vitnet har ikke vært i kontakt med politiet, og jeg ber henne ettertrykkelig om å ta kontakt, sier Dahl.

Les også: Strupen var skåret over

18-åring bosatt i Kongsvinger

Dagbladet.no skriver mandag at avdøde er en mann på 18 år som var bosatt i Kongsvinger, men ikke i borettslaget der han ble funnet. Politiet kan ennå ikke gå ut med identiteten på den drepte.

– Jeg vet at mange vet hvem dette er, men vi har ikke fått varslet alle pårørende ennå, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl i Hedmark politidistrikt til NTB.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Gjerningsmann på frifot

Politiet har foreløpig ikke funnet drapsvåpenet og jakter nå på en ukjent gjerningsmann.

- Vi har ingen mistenkte i saken. Vi har kommet ganske langt i å kartlegge bevegelsene til avdøde den aktuelle kvelden, og har opplysninger om hvem han har vært sammen med, sier Dahl til VG Nett.

Politiet ønsker ikke å gå ut med detaljerte opplysninger om hvor den avdøde har befunnet seg før han ble drept i boligområdet i Kongsvinger sentrum.

Brutale kuttskader

Også andre medier skriver at drapsofferet er en ung mann, og at han skal ha blitt påført brutale kuttskader. Han skal ha blitt påført et dypt og langt kutt i halsen og flere kutt på overkroppen.

Den unge mannen ble funnet livløs nær inngangen til en boligblokk i Langeland-området. De ytre skadene gjorde at politiet fant grunn til å etterforske saken som mulig drap. Politiet vil likevel ikke kommentere verken skadene eller hva drapsvåpenet kan være.

– Dette blir bare spekulasjoner før vi har fått en foreløpig obduksjonsrapport. Vi søker nå etter drapsvåpenet i området der mannen ble funnet, sier Dahl.