Har stoppere i kikkerten

<span style="font-weight: bold" class="Apple-style-span">PÅ MIDTSTOPPERJAKT:</span> Martin Andresen og Vålerenga, som med 0-3 mot Odd i går gikk på sitt fjerde strake serietap, har en kort liste over midtstoppere som er aktuelle å kjøpe. Men det blir ingen ny spiss hvis ikke Mohammed Abdellaoue blir solgt. (Foto: Scanpix)
PÅ MIDTSTOPPERJAKT: Martin Andresen og Vålerenga, som med 0-3 mot Odd i går gikk på sitt fjerde strake serietap, har en kort liste over midtstoppere som er aktuelle å kjøpe. Men det blir ingen ny spiss hvis ikke Mohammed Abdellaoue blir solgt. (Foto: Scanpix)

<p– Vi har en kort liste, sier Vålerengas sportsdirektør, Truls Haakonsen. Men spisskjøp er uaktuelt så lenge «Moa» blir i klubben.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (ABC Nyheter): Spillende manager Martin Andresen lot seg ikke stresse etter at Vålerenga i går tapte sin fjerde seriekamp på rad med 0–3 mot Odd.

For VIF var igjen best i banespillet, og skapte nok sjanser til å vinne kampen – men foran begge målene fikk laget bank.

0–1 kom etter en svak utboksning fra keeperdebutant Gudmund Taksdal Kongshavn, mens Peter Kovacs fikk relativt fritt spillerom da han scoret de to siste.

En knapp uke før overgangsvinduet åpner i Norge, er Vålerenga stadig på jakt etter ny midtstopper.

Kort liste

– Vi har en liste over hvilke spillere ønsker. Den listen er kort, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til ABC Nyheter.

Han vil ikke ut med navn.

– Men vi er konkrete om hvem vi ønsker.

– Vi har jobbet med dette helt siden Kjetil Wæhler ble solgt til Aalborg og vi hadde én stopper for lite. Så langt har vi vært heldige, men nå når André Muri er ute med skade, blir det veldig tydelig at vi mangler en, sier Haakonsen.

Spisskjøp uaktuelt hvis «Moa» blir

I andre enden av banen i går spilte Mohammed Abdellaoue en god kamp, men misset flere store sjanser. Ifølge seg selv burde han scoret to-tre mål.

VIFs ineffektivitet i boksen får imidlertid ikke klubben til å jakte en ny spiss.

– Det blir bare aktuelt hvis «Moa» blir solgt, sier spillende manager Martin Andresen.

Når overgangsvinduet åpner 1. august, blir Luton Shelton klar for spill for Vålerenga igjen etter utlånet til Aalborg.

– Offensivt er vi godt forspent, selv om ikke effektiviteten har vært like god i det siste. Vi kan ikke få panikk, sier Truls Haakonsen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus