– Mye å rette på

Bodø-Glimts Thiago Martins utligner til 1-1 mot Brann søndag. Steinar Nilsens mannskap fortsetter dermed å slippe inn mange mål i Eliteserien. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
Bodø-Glimts Thiago Martins utligner til 1-1 mot Brann søndag. Steinar Nilsens mannskap fortsetter dermed å slippe inn mange mål i Eliteserien. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX

<pEtter to nye baklengsmål mot Bodø/Glimt søndag ser Steinar Nilsen fortsatt stort forbedringspotensiale i Brann. – Vi har fortsatt mye å rette på, sier han til ABC Nyheter. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– I første omgang leverer vi ikke på et nivå vi ønsker å være bekjente av her på Brann stadion, sier treneren etter 4-2 seieren over Bodø/Glimt søndag.

– Vi gjør mye dårlig, og det er presisjonen og aggressiviteten i det defensive som ikke er bra nok. Jeg synes ikke vi er der vi ønsker å være spillemessig. Vi er for lave med lagdelene, og det gir oss et dårligere utgangspunkt når vi vinner ballen. Men vi har høye forventninger til det vi skal levere. I andre omgang synes jeg vi leverer veldig bra, sier han.

– Spiller ut de fleste på vårt beste

Den tidligere Tromsø-sjefen var derimot meget fornøyd med tre poeng etter 5-2 tapet i Molde som innledet ferien for bergenserne.

– Vi vinner på en bra måte totalt sett, men det varierer for mye enda.

– Hvordan skal Brann bli mer stabile i høstsesongen?

– Vi må generelt bli bedre defensivt, for vi har sluppet inn mange mål. Samtidig må vi fortsette å score mål og underholde, for når vi er på vårt beste spiller vi ut de fleste motstandere. Så det er der fokuset må være.

Huseklepp klar for Drillo

En som er helt nødt til å ha riktig fokus om dagen er Erik Huseklepp. Nok en gang måtte spissen svare på pressens utallige spørsmål om framtiden, men det synes han er helt greit.

– Jeg lever godt med alle disse spørsmålene, men jeg sier ikke så mye om det. Jeg fokuserer kun på Brann, og det går helt fint. Jeg har aldri følt at det er noe problem at folk spør, sier han.

Nå håper han å være en del av Drillos landslagstropp til kampen mot Skottland 12. august. Uttaket skjer tirsdag.

– Jeg håper selvsagt at jeg er med der, det er en veldig ok bekreftelse å få, sier spissen som etter gårsdagens scoring er oppe i åtte mål så langt denne sesongen.

Mot Bodø/Glimt var det igjen Olafur Örn Bjarnason som var førstevalget da hjemmelaget fikk straffe, etter at Huseklepp bommet da han fikk sjansen mot Fredrikstad. Før gårsdagen var det derimot ikke tvil om hvem som skulle ta ansvar fra krittmerket.

– Det var Olli som skulle ta den, jeg bare hentet ballen til han, smiler spissen.

Nå tror Huseklepp at stabiliteten kommer for laget hans.

– Så lenge vi har godt fokus og troen i alle kampene, tror jeg vi blir mer stabile. Vi må bare ta en kamp av gangen og være flinke til det, så blir det bra framover, avslutter han til ABC Nyheter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus