Tromsø snudde til seier

SLO TILBAKE: Marcus Pedersen sendte Strømsgodset i føringen, men Tromsø slo tilbake og vant 2-1. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Reuters/Scanpix

<pStrømsgodset ledet ved pause, men Tromsø slo tilbake.</p

Mål av Sigurd Rushfeldt og Tore Reginiussen sørget for 2-1 på Alfheim.

Strømsgodset kunne fått med seg ett poeng på tampen, da Steinar Pedersen fikk stjernetreff på hel volley. Men den utleide Lillestrøm-spilleren måtte rive seg i håret etter en fenomenal redning av Sead Ramovic.

Før det hadde Tromsø produsert en haug med sjanser og burde punktert kampen på et tidligere tidspunkt.

Marcus Pedersen sendte gjestene i ledelse rett før pause, på det som var gjestenes eneste sjanse i første omgang.

Tromsø på sin side hadde før det brent et svakt plassert straffespark fra Sigurd Rushfeldt. Også Lars Iver Strand og Joel Lindpere sto for et sjeldent sjansesløseri.

Rushfeldt fikk sin revansj rett etter pause da han elegant lobbet over Strømsgodsets bestemann, keeper Lars Ivar Moldskred. Knappe 20 minutter før slutt ble Tore Reginiussen matchvinner, etter en styring på et Tommy Knarvik-frispark fra venstre utenfor 16-meteren.

Tromsø hadde sin beste spiller i Tore Reginiussen, som også bidro med offensiv styrke.

Tromsø møter Lillestrøm på Åråsen i neste eliteserierunde, mens Strømsgodset tar imot Vålerenga på Marienlyst