- Strupen var skåret over

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pPolitiet jakter på gjerningsmann etter at en person ble funnet med avskåret strupe. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den unge mannen ble funnet død utendørs av tilfeldig forbipasserende. Ifølge vitner TV2 Nyhetene har snakket med, var strupen skåret over.

– Han hadde også kuttskader nedover på brystet og i nakken, forteller en av personene som fant mannen klokken 01.30 i natt til TV 2.

Mannen hadde trolig ligget en stund før han ble funnet, og ble konstatert død fem minutter etter ambulansepersonell kom til stedet.

Naboer skal ha hørt bråk i området i forkant av at mannen ble funnet.

La lokk på etterforskning

Både Kripos og politiet i Hedmark la søndag kveld fullstendig lokk på etterforskningen av det som trolig er et brutalt drap på en ung mann i et boligområde i Kongsvinger natten før.

Politijurist Iren Johnsen Dahl vil tidligst mandag formiddag opplyse hvem den drepte er, noe som har sammenheng med forholdet til de pårørende nå i ferietiden.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Under en pressekonferanse søndag ettermiddag bekreftet hun at politiet konsentrerer etterforskningen om lokale forhold. Hun opplyste at det ikke er benyttet skytevåpen, men ville ellers ikke gå inn på hva slags drapsvåpen det kan dreie seg om.

Betydelig etterforskning

Noe av grunnen til at politiet er tilbakeholden med informasjon er at man skal stå best mulig rustet til å gjennomføre avhør av eventuelle mistenkte, men søndag kveld var ennå ingen pågrepet.

Mye tyder på at politiet har en betydelig etterforskning foran seg for å få avklart motiv og mulige gjerningspersoner.

Politiet oppfordrer alle som har vært i Langelandsområdet ved Kongsvinger sentrum rundt midnatt natt til søndag, og kan ha hørt eller sett noe i saken om å ta kontakt.