Meny

Minst to personer bak drapet på nordmann

Obduksjonsrapporten fra rettsmedisinerne viser at 50-åringen er blitt rammet av to ulike typer knivstikk, melder lokalavisen Sun Star Cebu.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Obduksjonsrapporten etter drapet på den norske 50-åringen på Filippinene, viser at den 16 år gamle jenta ikke kan ha drept ham alene.

Obduksjonsrapporten fra rettsmedisinerne viser at 50-åringen er blitt rammet av to ulike typer knivstikk, melder lokalavisen Sun Star Cebu.

Rettsmedisiner Nestor Sator, som har obdusert 50-åringen, mener derfor at minst to personer sto bak drapet på nordmannen.

Les også: Drept nordmann rømte fra fengsel i Norge

Tre personer, 50-åringens livvakt, en 38 år gammel kvinne og en 16 år gammel jente, er siktet etter drapet. De har i avhør forklart at 16-åringen knivdrepte 50-åringen alene i selvforsvar etter at nordmannen skal ha tvunget henne til å kle seg naken.

Meldingen om at en norsk mann ble knivdrept i sin leide leilighet i Cebu by på Filippinene, kom mandag. Mannen skal ha holdt de tre, i tillegg til ei tolv år gammel jente, fanget i huset i ett døgn og truet dem med revolver. Et basketak oppsto angivelig i rommet da gislene fikk tatt revolveren fra 50-åringen.

Han fikk en flaske knust i hodet før han ble knivstukket. Nestor Sator mener det er mulig at flaska kuttet nordmannen opp. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus