Meny

Kan kjøpe for 620 millioner

HAR RÅD TIL MER: Sir Alex Ferguson har ca. 620 millioner kroner tilgjengelig for spillerkjøp i sommer. (Foto: AP)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og Terry har bestemt seg. Her er dagens Premier League-rykter.

KILDER
BBC, Daily Mail, Daily Mirror, The Times, The Guardian, The Sun, Daily Express

* Sir Alex Ferguson har uttalt at han ikke vil kjøpe flere spillere i sommer – fordi han ikke finner passende typer. Han har imidlertid nok penger: Hele 60 millioner pund (ca. 620 millioner kroner) skal være tilgjengelig for spillerkjøp i sommer. Ferguson har «bare» forsterket laget med Antonio Valencia, Michael Owen, Gabriel Obertan og Mame Biram Diouf (fra januar) så langt. (The Guardian)

* Etter uker med tung interesse fra Manchester City og spekulasjoner rundt fremtiden tyder det meste på at John Terry blir i Chelsea. Det forventes at kapteinen offentlig annonserer sin tilhørighet til klubben før helgen. Han blir tilbudt en forbedret kontrakt av Chelsea. (Flere aviser)

* Manchester City skal ha et håp om å kjøpe Ashley Young for 18 millioner pund. Villa-manager Martin O’Neill uttalte for noen dager siden, etter kjøpet av Stewart Downing, at Young ville bli i klubben, og at det ikke var kommet bud på ham. (Daily Express)

* Deco er ønsket av Galatasaray, etter at en mulig overgang til Inter gikk fløyten i forrige uke. Galatasarays trenes for tiden av Frank Rijkaard, Decos manager i suksesstiden i Barcelona. (The Times)

* Mens Real Madrid ennå ikke har lagt inn et nytt bud på Xabi Alonso, har Chelsea og Manchester City henvendt seg til spanjolens agent – igjen. Liverpool krever 35 millioner pund for midtbanemannen. (Daily Mail)

* Liverpool-manager Rafa Benítez må kjempe for å beholde Alonso og hans midtbanepartner, Javier Mascherano, som er ønsket av Barcelona. Nylig påsto Mascheranos agent at spilleren er lei av England. (Daily Mail)

* Hvis Alonso glipper for Liverpool, skal Romas Alberto Aquilani stå høyt på Benítez’ liste over mulige erstattere. Trolig vil Roma kreve minst 18 millioner pund. (Daily Mirror)

* Benítez føler behov for en ny forsvarsspiller, og har slengt seg med i jakten på Portsmouths Sylvain Distin. Også Aston Villa og Sunderland er interessert. Villa har nå økt sitt bud til tre millioner pund. (Daily Mirror/Daily Mail)

* AC Milan forbereder angivelig et bud på Arsenals Nicklas Bendtner, i størrelsesordenen ti millioner pund. (Daily Express)

* Eidur Gudjohnsen vurderer en overgang fra Barcelona til West Ham. Det har tidligere vært spekulert i at islendingen vil koste rundt fem millioner pund. Gudjohnsen uttalte i går at han er usikker på fremtiden. (Daily Mirror)

* Darren Bent nærmer seg en overgang til Sunderland, som nå fjerner søkelyset fra Peter Crouch. Crouch, på sin side, er ønsket av Tottenham – som trenger penger for å kjøpe ham. Derfor kan Spurs komme til å akseptere et lavere bud enn de 16 millioner pund som var satt som prislapp på Darren Bent. (Daily Mail)

* Sunderland-manager Steve Bruce fortsetter sin jakt på spisser. Nå går han for Marouane Chamakh, som også er aktuell for Arsenal. Bordeaux-spilleren har en prislapp på ca. ti millioner pund. (The Sun)

* Everton avslo nylig et bud fra Manchester City på Joleon Lescott. Nå vil Merseyside-klubben hente en annen forsvarsspiller – fra City: Nedum Onuoha. (Daily Mirror)

Se alle sommerens overganger i Premier League her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus