Meny

Barn funnet omkommet i utbrent båt

En tre år gammel gutt ble meldt savnet etter at en båt tok fyr på Norddyrøy på Frøya onsdag ettermiddag. Senere samme dag ble et barn funnet omkommet i den utbrente båten. MMSFoto: Trond Hammervik / Lokalavisa Hitra-Frøya / SCANPIX.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Meldt savnet etter båtbrann på Frøya.

Et barn er funnet omkommet i en utbrent båt på Frøya i Sør-Trøndelag. Trolig er det den omkomne treåringen som ble meldt savnet etter båtbrannen tidligere onsdag.

– Vi har funnet et dødt barn i den utbrente båten, sa operasjonsleder Trude Carlsson i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB i 18-tiden onsdag kveld.

Barnet ble funnet da teknikere gjennomsøkte båten.

– Trolig treåringen

Politiet foretar tekniske undersøkelser på stedet etter funnet av det døde barnet.

– Det er all grunn til å tro at det dreier seg om den savnede treåringen, sa konstituert lensmann Dagfinn Herskedal på Frøya tiladressa.no.

Tidligere onsdag ble en tre år gammel gutt meldt savnet etter at det begynte å brenne i en båt ved Norddyrøy i Frøya kommune.

Familien til gutten er tilknyttet båten og har adresse på Frøya. De får oppfølging av et kommunalt kriseteam.

Brannårsak ikke kjent

Det var lenge uklart om gutten var i båten da brannen oppsto.

Dykkere gjennomsøkte havnebassenget, og det ble lett etter gutten innover land. Men vitner på stedet kunne fortelle at de så gutten ved båten mellom 30 og 45 minutter før brannen brøt ut.

Brannen ble slukket klokken 13.15. Den 30 fot lange båten ble deretter slept på land av Kystvakten. På grunn av for høy temperatur i det utbrente skroget tok det lang tid før båten kunne gjennomsøkes.

Politiet fikk melding om brannen klokken 12. Årsaken til brannen er ikke kjent.(©NTB)


Vis større kart
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus