Meny

Her styrter flyet

Her styrter flyet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Piloten overlevde. Se de utrolige videobildene.

Gispende tilskuere trodde alt håp var ute, da et småfly styrtet nær et marked i Santiago i Chile på mandag. Flyet kom plutselig ut av kontroll, før det ble smadret mot bakken. En amatørfotograf filmet tilfeldigvis det hele.

Flyet er av typen Extra 300 L, og tilhørte Chiles luftforsvar. Luftforsvaret har en gruppe akrobatflygere, og piloten Eduardo Varas de la Fuente var i ferd med å øve på ulike triks, da flyet hans kom ut av kontroll.

Utrolig nok overlevde Fuentes. Han var bevisstløs i det redningsmannskapene forsøkte å få ham ut av flyvraket, men han våknet snart til. På sykehuset ble det konstantert at han var utenfor livsfare.

Luftforsvaret vil nå undersøke omstendighetene rundt ulykken nærmere.

I 2007 styrtet et fly av samme type på en bilvei utenfor Santiago. Flyet traff tre biler og begynte å brenne. Piloten og de tre bilførerne kom fra hendelsen uten skader.

Se videoen av flystyrten ved å klikke på videoruta over artikkelen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus