Meny

Her slår Steven Gerrard

Dette stillbildet er utlevert av politiet i Merseyside. Det viser Steven Gerrard, kaptein på Liverpool og den engelske landslaget, i fri dressur på en nattklubb. Han står tiltalt for voldsbruk etter en krangel. Foto: EPA

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aktor la fram videobevis i saken mot voldstiltalte Englands-kaptein.

I går startet rettssaken mot Liverpools Steven Gerrard, som står tiltalt for voldsbruk etter en slåsskamp på en nattklubb i byen Southport 29. desember i fjor. I dag fikk retten se video fra et overvåkningskamera i nattklubben der slåsskampen skjedde, skriver BBC.

Gerrard var ute med lagkameratene for å feire en 5-1-seier over Newcastle, og krangelen startet over musikken på stedet. Gerrard og seks kamerater gikk løs på en mann som skal ha irritert dem. De seks kameratene har erkjent straffskyld for varierende tiltalepunkter etter angrepet, men Gerrard mener han handelt i nødverge.

Videoen viser også gangen i krangelen. Den viser klart at fotballstjernen mister besinnelsen og slår - ifølge BBC skal han ha slått hardt med uppercuts mot offeret, 34 år gamle Marcus McGee.

Rettssaken er ventet å vare en uke.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus