– Vi selger ikke John Terry

<span style="font-weight: bold" class="Apple-style-span">- HAN BLIR:</span> Chelsea-direktør Peter Kenyon sier John Terry (t.h.) blir i klubben. Her er Chelsea-kapteinen i kamp med Leo Messi. (Foto: Scanpix)
- HAN BLIR: Chelsea-direktør Peter Kenyon sier John Terry (t.h.) blir i klubben. Her er Chelsea-kapteinen i kamp med Leo Messi. (Foto: Scanpix)

<pHer er dagens overgangsrykter i Premier League.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KILDER
BBC, The Times, The Guardian, The Telegraph, The Independent, The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star.

* Chelsea hevder på ny at John Terry blir i klubben. «Vi selger ikke John. Det betyr egentlig ikke noe hva andre klubber tilbyr,» sier direktør Peter Kenyon. Manchester Citys interesse for Chelsea-kapteinen har ikke kjølnet, men Terry har ikke levert noen overgangssøknad, og reiser med laget på forsesong-tur i dag. (The Times)

* Emmanuel Adebayor har bedt om mer betenkningstid før han eventuelt signerer for Manchester City. (Flere aviser)

* Hvis Adebayor-handelen går i orden, vil Mark Hughes ha brukt over to milliarder kroner på spillerkjøp det siste drøye året. Men han er langt fra ferdig. Nå forbereder han et bud på 20 mill. pund for Joleon Lescott. (Flere aviser)

* City er også interessert i Tottenham-floppen David Bentley, som har en prislapp på 12 millioner pund. Aston Villa, Everton og Atlético Madrid har også vist interesse for Bentley. (Daily Mirror)

* Tottenham har gjort forespørsler med sikte på å kjøpe Arjen Robben. Real Madrid skal være forberedt på å selge sin nederlandske lynving. (The Telegraph)

* Stuttgart har fått et bud på Klaas-Jan Huntelaar akseptert – men nederlenderen nøler med å dra fra Real Madrid. Han håper på et tilbud fra Tottenham, som har vist interesse. (Daily Mirror)

* Stewart Downing kan bli Aston Villa-spiller i dag. En overgang fra Middlesbrough verdt opp mot 12 millioner pund er nærliggende; kun legesjekken gjenstår. Downing er for tiden ute med beinbrudd, og vil først bli spillerklar i området oktober–desember. Villa-manager Martin O’Neill er også på jakt etter Middlesbroughs Tuncay og Portsmouths Sylvain Distin. (The Guardian/The Independent)

* Til tross for Downings ventede overgang tyder det meste på at Aston Villas stjerneving Ashley Young blir i klubben. Young har – i hvert fall offentlig – hatt en stille overgangssommer. (The Guardian)

* Gianfranco Zola er giret på å hente sin gamle Chelsea-lagkamerat Eidur Gudjohnsen til West Ham. Gudjohnsen koster fem millioner pund. Zola har hatt kontakt med Barcelonas sportsdirektør om en mulig overgang. (Daily Star)

* Fulham har akseptert et bud fra Hull på Bobby Zamora. Erik Nevlands spisskonkurrent blir trolig Hull-spiller snart, til en overgangssum på fem millioner pund. (The Times)

* Portsmouth har akseptert et bud på 12 millioner pund fra Sunderland på Peter Crouch. (Daily Mail)

Personvernpolicy