NFL-legende skutt og drept

Steve McNair ble skutt i hodet og drept. Foto: AP / SCANPIX
Steve McNair ble skutt i hodet og drept. Foto: AP / SCANPIX

<pSkutt i hodet og offer for dobbeltdrap.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steve McNair, tidligere quarterbackstjerne i NFL, ble lørdag skutt og drept i Nashville.

36-åringen ble skutt i hodet, melder TV-kanelen WTVF. Han skal være ett av ofrene for et dobbeltdrap. Også en kvinne er funnet død i en leilighet et velstående strøk i byen.

Vet ikke årsaken

– Vi har ingen svar på hva som er skjedd eller hvem som er ansvarlig, sa en talsmann for politiet lørdag.

Steve «Air» McNair spilte 13 sesonger i NFL, de fleste av dem for Nashville-laget Tennessee Titans og klubbens forgjenger Houston Oilers. Han spilte for Baltimore Ravens de to siste sesongene før han la opp i 2007.

– Vi er sjokkert og nedslått over nyheten om at Steve McNair er død. Han var en av de beste spillerne klubben vår har hatt, og en av de mest populære blant tilhengerne, sa Titans-eier Bud Adams.

Superbowl-stjerne

McNair førte Titans til Superbowl i 2000, men finalen endte med knepent tap. I 2003 ble han kåret til NFLs mest verdifulle spiller (MVP), en pris han måtte dele med Peyton Manning.

McNair var forfulgt av skader i karrieren sin, men han ble kjent for å spille med smerter og fikk ry som en av ligaens tøffeste spillere.

– Jeg tror ikke det finnes noen som spilte med eller mot ham som ikke så opp til ham og respekterte ham. Han var en fantastisk leder og en kriger, sier Floyd Reese som var sportssjef i Titans mens McNair spilte der. (©NTB)

Personvernpolicy