Se video av Jacksons siste øving

SISTE DANS: Michael Jackson på en av hans siste øvinger før hjertet hans stanset for en uke siden. (Foto: AFP/AEG Live)
SISTE DANS: Michael Jackson på en av hans siste øvinger før hjertet hans stanset for en uke siden. (Foto: AFP/AEG Live)

<pKonsertarrangøren AEG Live har offentliggjort et videoklipp fra det som skal være en av Michael Jacksons siste øvinger før dødsfallet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Mange var nok i tvil om hvorvidt det kom til å bli 50 «This is it»-konserter i London i 2009 og 2010. Men ut fra et videoklipp som nå er offentliggjort så det ut til at Michael Jackson var i storform under øvingene i Staples Center.

I klippet synger og danser Jackson til «They don’t really care about us»-låta og selv om popkongens dansebevegelser er litt stive er det ingen tvil om at de 800.000 billettkjøperne kunne ha fått en comebackopplevelse uten sidestykke.

«Alle» vil ha memorabilia

Kort tid etter Michael Jacksons dødsfall 25. juni, hersket det full forvirring om hvorvidt de som hadde sikret seg billetter til «This is it»-showene fikk pengene tilbake.

Totalt ble det solgt billetter for en halv milliard kroner og de som ønsker vil få returnert hele beløpet. Men det ser likevel ut til at konsertarrangøren AEG likevel vil tjene gode penger på konsertene som aldri skjedde. De har tilbudt billettkjøperne en spesiell minnebillett med et 3D-bilde av Jackson på, og så langt har 40-50 prosent av konsertgåerne takket ja til souveniren.

- Vi vil bli rensket. Vi vil bli utsolgt, konkluderer AEG-direktør Randy Phillips til LA Times’ nettsider.

Minsteprisen for en «This is it»-billett lå på 500 kroner.

- Begraves tirsdag

Samtidig melder Associated Press at Michael Jackson begravelse vil avholdes i Staples Center i Los Angeles førstkommende tirsdag. Dette bekrefter AEG Live.

Totalt skal 11.000 gratisbilletter deles ut til publikum.

Personvernpolicy