Fortsetter som planlagt

Quartfestivalen fortsetter som planlagt. Fra venstre bookingsjef Trond Åge Nyhus, ProSec-sjef Henning Kristiansen, Quart-sjef Arild Buli og pressesjef Merethe La Verdi. Foto: Tor Erik Schrøder (Scanpix)
Quartfestivalen fortsetter som planlagt. Fra venstre bookingsjef Trond Åge Nyhus, ProSec-sjef Henning Kristiansen, Quart-sjef Arild Buli og pressesjef Merethe La Verdi. Foto: Tor Erik Schrøder (Scanpix)

<pQuart-festivalen fortsetter etter planen etter rykteflom om avlysning.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Sikkerhetsselskapet ProSec og Quartfestivalen er blitt enige om oppgjør, og festivalen fortsetter som planlagt.

Tidligere i dag gikk VG nett ut med melding om at Quart kan bli avlyst. Ifølge avisen skal ikke selskapet ha fått betalt for jobben de har gjort med å vokte området, noe som i verste fall kunne ha ført til avlysning av den gjenoppståtte festivalen.

Quart-general Arild Buli responderte kjapt i Fædrelandsvennen, hvor han fortalte at VG-oppslaget bare var tull og tøys.

Under en pressekonferanse som nettopp er avsluttet, har ledelsen for både sikkerhetsselskapet og festivalen bekreftet at betalingen er på plass, og at festivalen vil fortsette etter planen. Der kom det også frem at konflikten oppsto da Quart sin innbetaling ikke var registrert hos ProSec på avtalt klokkeslett, men at dette nå er i orden.

Personvernpolicy