Svensk popstjerne smittet med H1N1-virus

Lekman på scenen under Øyafestivalen i 2007. (Foto: Scanpix)
Lekman på scenen under Øyafestivalen i 2007. (Foto: Scanpix)

<pJens Lekman besvimte på fly fra Sør-Amerika.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Lekman, som har spilt en rekke konserter i Norge, skriver om sykdommen i bloggen sin.

- Jeg plukket med meg en siste suvenir fra Sør-Amerika, det heter H1N1-virus, skriver han.

Unngikk artisten

Lekman forteller videre at han satt i flyet på vei over Atlanterhavet da han begynte å føle seg dårlig. Han fikk høy feber og skalv som et løv og fortalte flyvertinnen at han trengte en lege. Flyvertinnen reagerte imidlertid med å unngå ham resten av turen og plutselig begynte setene rundt ham å tømmes.

- Menneskenes øyne var vennlige, men de sa: «Stakkars deg, jeg ønsker deg virkelig alt godt, men hvis du kommer i nærheten av meg eller barnet mitt så stikker jeg deg med denne plastikk-kniven», skriver Jens Lekman som kom seg ut på flytoalettet før han besvimte.

Håper han kommer

Den svenske artisten er svært populær i Norge og skal etter planen spille på Trænafestivalen som begynner 9. juli.

- Vi har ikke fått en offisiell avlysning. Vi fikk først vite at han var syk i går. Det står på bloggen hans at han har er i ti dagers karantene og det er det eneste vi vet, men vi håper selvsagt han blir frisk, sier festivalsjef Anita Overelv til ABC Nyheter.

Personvernpolicy