Vil du bli den første?

Vil du bli den første?
Vil du bli den første?

<pBli en av de aller, aller, alleeeeeer første til å se den nye «Harry Potter»-filmen. ABC Nyheter inviterer to heldige lesere til å se pressevisningen av «Harry Potter og Halvblodsprinsen».</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Disse vil dermed få se den etterlengtede sjette-filmen før premieren 17. juli og før førpremieren på Akershus festning 15.juli.

KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET - VINNERNE BLIR KONTAKTET

Alt du trenger å gjøre for at du og en venn skal kunne skryte av å ha sett «Harry Potter og Halvblodsprinsen» før resten av verden, er å overbevise oss om at du er Norges største «Harry Potter»-fan. Hvordan du vil gjøre det, er opp til deg.

God til å imitere?

Har du en artig opplevelse å fortelle om, som er knyttet til filmene eller bøkene? Fikk du ikke med deg premieren på forrige film fordi du lå syk med 40 i feber? Kanskje du har kledd deg ut som en av karakterene i filmen, og fikk noen til å ta bilde av deg? Gjør du en overbevisende Voldemort imitasjon og har det på video? Vær kreativ og send oss ditt bilde og/eller tekst på e-post: hp@abcnyheter.no . Video kan du laste opp på YouTube, MySpace eller andre video-nettsider og sende oss lenken.

Dramatisk slutt

I den sjette Harry Potter-filmen får vi stifte nærmere bekjentskap med den onde varulven Fenris Vargar.I den sjette Harry Potter-filmen får vi stifte nærmere bekjentskap med den onde varulven Fenris Vargar.

«Harry Potter og Halvblodsprinsen» er den sjette filmen i rekken om tenåringstrollmannen Harry Potter. I denne filmen har den onde Voldemort festet et enda hardere grep om både gompe- og trollmannsverdenen. Og de som har lest boka, vet at slutten på filmen antagelig blir den mest dramatiske av filmene hittil.

Vinnerne av ABC Nyheters «Harry Potter»-konkurranse må komme seg til Oslo på egenhånd mandag 13. juli, og må belage seg på å bruke formiddagen og noe av ettermiddagen på filmvisning og intervju med ABC Nyheter i forkant og etterkant av filmen. Du må også kunne gi oss din mening om filmen etter visningen.

Så hva venter du på? Send din begrunnelse for hvorfor akkurat du skal få se «Harry Potter og Halvblodsprinsen» før alle andre til: hp@abcnyheter.no

Personvernpolicy