Kjendisnettsted: Jackson adopterte aldri barna

- IKKE BARNAS FAR: Kjendisnettstedet TMZ.com mener Michael Jackson ikke ga sitt arvemateriale til surrogatmor Debbie Rowe - og han skal i tillegg aldri ha fylt ut adopsjonspapirer. Bildet er tatt i mai i år, og viser superstjernen sammen med sine barn. Foto: EPA
- IKKE BARNAS FAR: Kjendisnettstedet TMZ.com mener Michael Jackson ikke ga sitt arvemateriale til surrogatmor Debbie Rowe - og han skal i tillegg aldri ha fylt ut adopsjonspapirer. Bildet er tatt i mai i år, og viser superstjernen sammen med sine barn. Foto: EPA

<pOg er heller ikke biologisk far til noen av dem.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Det er kjendisnettstedet TMZ.com som nå rapporterer at Jackson aldri fylte ut papirene som formelt ga ham foreldreretten over Michael Jr, Paris og Prince Michael II.

Ifølge nettstedet har DNA-tester vist at verken Michael eller Debbie Rowe er biologiske foreldre for Michael Jr., Paris og Prince Michael II. Samme nettsted meldte denne nyheten tidligere på dage. De siterer flere kilder rundt fødslene, som mener at arvematerialet ikke kommer fra Michael i noen av tilfellene.

Dersom slektskap ikke kan bevises vil hele saken om arv og foreldrerett bli langt mer pikant. Superstjernens testamente, skrevet i 2002, slår fast at Jacksons formue skal deles mellom Jacksons mor og hans tre barn. Om disse barna ikke formelt tilhører Jackson vil hele saken trolig måtte gå gjennom rettssystemet. Noen liknende sak skal aldri ha vært for retten i California.

Årsaken til at Jackson aldri gjorde papirarbeidet skal ha vært at det ikke fantes noen som kunne bestride foreldreretten.

Nettstedet TMZ har et noe frynsete rykte, men er også nettstedet som var først ute med nyheten om Michael Jacksons død. De skriver selv de har gode kilder nær superstjernen, og har skapt debatt med flere av sine oppslag.

Personvernpolicy