- Trist at Myggen gir seg

GIR SEG. Erik Mykland gir seg som spiller. Dét synes klubbeier Ernst Ravnaas er trist. (Foto: Scanpix)
GIR SEG. Erik Mykland gir seg som spiller. Dét synes klubbeier Ernst Ravnaas er trist. (Foto: Scanpix)

<pStart-eier Ernst Ravnaas synes det er vemodig at Erik Mykland ikke lenger vil spille fotball. Han skulle gjerne sett «Myggen» i mange år fremover på Sør Arena.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): - Erik Mykland har vært en fantastisk ambassadør for klubben i den perioden han har vært her etter comebacket. Han gjorde noen flotte innhopp og var en inspirator både på og utenfor banen for Start, sier Ernst Ravnaas til ABC Nyheter.

LES OGSÅ: Myggen legger opp

Ønsket lenger

Erik Mykland gjorde i juli 2008 comeback for sørlandsklubben og har denne sesongen spilt godt på midtbanen for Knut Tørum.

Ravnaas skulle gjerne sett at 37-åringen fortsatte å spille for de gule og svarte.

- Han er et ikon for mange i Kristiansand og personlig så skulle jeg gjerne sett ham i ti år til på Sør Arena. Men han er ikke noen ung mann lenger så jeg forstår avgjørelsen hans.

Start-eier Ernst Ravnaas synes det er vemodig at Erik Mykland gir seg som spiller. (Foto. Scanpix)Start-eier Ernst Ravnaas synes det er vemodig at Erik Mykland gir seg som spiller. (Foto. Scanpix)

- Men det er trist at han gir seg, ingen tvil om det, fortsetter Ravnaas.

Egen avgjørelse

Start sliter som mange andre klubber i Eliteserien med økonomien. Ifølge klubben var konkurs et alternativ for sørlandsklubben. Gleden var imidlertid stor da Ravnaas i forrige uke annonserte at han vil kjøpe klubben. Sørlendingen eide også Start fra 2002 til 2008, da sammen med Erik Solér.

Han avviser at Myggens avgjørelse har noe med at han har kommet inn som eier.

- Dette har ingenting med de tingene som har skjedd i Start den siste tiden å gjøre.

- Avgjørelsen er ene og alene tatt av ham selv. Erik Myklands konklusjon med å legge kommer ikke som et resultat av at Start skal spare penger eller at noen i styret eller klubben ville at han skulle slutte, bedyrer Ravnaas.

Personvernpolicy