25-åring fortsatt ikke funnet

<pEn 25 år gammel mann var søndag ettermiddag fortsatt savnet etter at han lørdag kveld hoppet i sjøen i Bergen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Redningssøket ble avsluttet natt til søndag. I løpet av søndag eller mandag skal vi vurdere om vi skal gå over til det som kalles søk etter antatt omkommet, sier operasjonsleder Konrad Grindeland i Hordaland politidistrikt til NTB.

Det var ved 21.30-tiden lørdag at politiet fikk melding om 25-åringen som hoppet i sjøen ved Salhus kai i Bergen. Ambulanse og dykkere fra Bergen brannvesen ble straks sendt til stedet.

– Det er svært dypt på stedet, det er nesten 100 meter dypt utenfor kaia. Dykkerne har vært nede på 30 meter, der er det en hylle, men de fant ikke spor etter ham, sa operasjonsleder Terje Hilland i Hordaland politidistrikt til Bergensavisens nettutgave lørdag kveld. (©NTB)

Personvernpolicy