Jackson-familien knust av sorg

SORG: Over absolutt hele verden sørges det etter Michael Jacksons bortgang. Her er fans samlet i Tokyo. Foto: Scanpix.
SORG: Over absolutt hele verden sørges det etter Michael Jacksons bortgang. Her er fans samlet i Tokyo. Foto: Scanpix.

<pMichael Jacksons familie er knust av sorg og kaller smerten over tapet av popstjernen som ubeskrivelig.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vår elskede sønn, bror og far til tre barn, ble borte så uventet, på en så tragisk måte og så altfor fort, heter det i en kunngjøring fra familien.

Kunngjøringen er gitt til kjendisbladet People av Michael Jacksons far, Joseph Jackson. Han beskriver en familie som er knust av sorg.

Smerte

– Vi er målløse og knust og orker knapt å kommunisere med omverdenen, heter det videre.

– Vi savner Michael grenseløst og vår smerte kan ikke beskrives i ord. Men Michael ville ikke ha ønsket at vi ga opp nå, så vi vil få takke alle de fantastiske tilhengerne hans og den lojale fansen verden over, dere som Michael elsket så høyt, heter det videre.

Samlet

Familien har vært samlet på eiendommen i Encino siden Jackson døde torsdag, og hundrevis av fans har lagt ned blomster og tent lys utenfor for å minnes den døde popstjernen.

At obduksjonen ikke ga noe klart svar om dødsårsak, sliter ekstra tungt på den sørgende familien. De krever derfor en ny og uavhengig obduksjon.

– Vi vet ikke hva som skjedde. Fikk han en injeksjon og i så fall med hva. All rimelig tvil må ryddes av veien, sier den amerikanske borgerrettsforkjemperen Jesse Jackson, som er en nær venn av familien.

Lever vider

Jackson-familien oppfordrer popstjernens millioner av fans til å fatte mot, og de minner om at han vil leve videre.

– Michael vil leve videre i hver og én av dere. Fortsett med å spre hans budskap, for det er dette han ville ha ønsket at dere gjorde. Fortsett, slik at arven fra ham lever evig, oppfordrer familien.

De mange reaksjonene på Michael Jacksons død, varmer særlig de tre barna til popstjernen, forteller Joseph Jackson i en egen kunngjøring.

– De er dypt rørt over all den kjærlighet og støtte som dere viser dem og faren deres, sier han. (©NTB)

Personvernpolicy