Forbannet på mediene

<p>LEI: Daniel Nannskog mener mediene i større grad bør vurdere om de alltid bør bruke ham som symbol når saker skal skrives i mediene. (Foto: </p>
LEI: Daniel Nannskog mener mediene i større grad bør vurdere om de alltid bør bruke ham som symbol når saker skal skrives i mediene. (Foto:

<pDaniel Nannskog er irritert over at han i mange sammenhenger blir brukt som symbol når Stabæk omtales i media. Sist gang var det bråket rundt spillernes lønnsreduksjon. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TELENOR ARENA (ABC Nyheter): - Jeg blir forbannet når jeg leser i avisene at «Nannskog mister 500.000 kroner» eller «Se hvor mye Nannskog taper» når det ble skrevet om at vi spillerne i Stabæk og klubben hadde kommet til enighet om en løsning på spørsmålet om lønn, sier den svenske måljegeren til ABC Nyheter.

Vurdere

Nannskog begynner nå å bli lei av å alltid bli brukt som «skyteskive» når mediene skriver om bærumsklubben.

Svensken trekker frem Dagbladets oppslag, både på papir og nett, som eksempel på hvorfor han reagerer.

- Det er ikke bare jeg som må gå ned i lønn, dette er en sak som gjelder alle i Stabæk. Hvorfor måtte de bruke meg som person som eksempel?, sier en lettere oppgitt Nannskog da ABC Nyheter treffer ham i Telenor Arena etter en endt Stabæk-trening denne uken.

- Men kan det være at du legger opp til dette litt selv fordi du er en sterk person med sterke meninger?

- Jeg skjønner at når det er saker som omhandler bare meg så er det naturlig at jeg trekkes frem. Men denne saken gjaldt alle som er knyttet til klubben. I mange tilfeller så trenger man ikke alltid trekke frem meg og bruke mine personlige anliggende som eksempel.

Han understreker at han prøver å stille opp for media så godt han kan.

- Blir jeg spurt om noe så er det fordi media ønsker å vite hva jeg mener eller synes. I denne saken blir personen Daniel Nannskog brukt som et symbol på en sak som gjelder mange - det er dét jeg reagerer på, fortsetter Nannskog overfor ABC Nyheter.

Ferdig med saken

Nannskog anser seg ferdig med spørsmålet om lønn i klubben. Nå handler det kun om ballen på det grønne (kunst)gresset.

- Dette er ikke noe jeg tenker på lenger. Vi har blitt enige om hvordan løse situasjonen. Nå kan vi bare konsentrere oss om å løfte Stabæk enda høyere på tabellen, sier han til ABC Nyheter.

Personvernpolicy