Frp krever innvandringsminister

Innvandring  k<span style="border-collapse: separate; color: #000000; font-family: 'times new roman'; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px" class="Apple-style-span"><span style="color: #003366; font-family: Myriad; font-size: 13px; text-indent: 20px" class="Apple-style-span">ommer til å stå høyt på vår dagsorden, sier partileder Siv Jensen. Foto: Scanpix<br></span></span>
Innvandring  kommer til å stå høyt på vår dagsorden, sier partileder Siv Jensen. Foto: Scanpix

<pFremskrittspartiet forlanger at partiets innvandringspolitikk settes ut i praksis dersom partiet skal være med i en ny regjering.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Partiet tar for gitt at det får innvandrings- og integreringsministeren, skriver Aftenposten.

– Den regjeringen som vi er med i, må føre en rettferdig innvandrings- og asylpolitikk. Det er viktig for Frp. Ingen må tro at det ikke kommer til å stå høyt på vår dagsorden, sier partileder Siv Jensen.

Partiets innvandringspolitiske talsmann Per Willy Amundsen oppfatter partilederen dit hen at hun krever gjennomslag for Frps innvandringspolitikk, og han sier han tar det for gitt at Frp får statsrådsposten med ansvar for innvandrings- og integreringspolitikk. (©NTB)

Personvernpolicy