Rybak og Carola synger sammen

SYNGER SAMMEN: MGP-aritstene Alexander Rybak og Carola Haggkvist deler scene under «Allsang på Grensen».  (Foto: Scanpix, Montasje: ABC Nyheter)
SYNGER SAMMEN: MGP-aritstene Alexander Rybak og Carola Haggkvist deler scene under «Allsang på Grensen».  (Foto: Scanpix, Montasje: ABC Nyheter)

<pMelodi Grand Prix-stjernene skal dele scene i TV2s «Allsang på Grensen». </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere i juni ble det kjent at Alexander Rybak er blant artistene som skal synge under årets «Allsang på Grensen». Men Rybak skal slettes ikke bare skal opptre ene og alene. Med seg på scenen har han en annen Melodi Grand Prix-vinner: Svenske Carola Häggkvist.

- Ja, vi har endelig fått til Carola, bekrefter prosjektleder for «Allsang på Grensen» Bård Eriksen overfor ABC Nyheter.

- Hun skal synge duett med Alexander. Vi har hatt Carola høyt opp på lista i lang tid og det er kjempemoro at hun nå kommer. Dette blir full pakke.

Kjente låter

Mens Rybak som kjent vant den internasjonale Melodi Grand Prix i Moskva i år, er Carola for en veteran å regne i MGP-sirkuset. Hele fire ganger har 42-åringen opptrådt i svenske Melodifestivalen og hun vant Eurovision Song Contest i 1991 i Roma med «Fångad av en stormvind».

Hvorvidt «Allsang»-publikummet kan vente seg en liten medley av «Fairytale» og Carolas hitlåter er imidlertid usikkert.

- Vi driver og jobber med et par forskjellige varianter, men at det blir bra, er vi helt sikre på. Det blir låter som folk har hørt før for å si det sånn, melder Eriksen.

- Det er hundre prosent sikkert at de vil gjøre noe sammen. I tillegg skal Rybak gjøre det alle forventer han skal gjøre.

Lind/Nilsen/Fuentes/Holm også booket

«Allsang på Grensen» ble for første gang sendt sommeren 2007 og er dermed inne i sin tredje sesong denne sommeren.

Programmet har premiere på TV2 25. juni og artister som Lind/Nilsen/Fuentes/Holm, Jørn Hoel, Sputnik, Maria Haukaas Storeng, Johnny Logan og Postgirobygget skal opptre i Halden i løpet av sommeren.

Programmet med Carola og Rybak sendes 2. juli.