- Ingen naturlig død

<pPolitiet har bedt Kripos om hjelp etter at en 79 år gammel mann fra Sandefjord ble funnet død langs riksvei 303 ved Hem i Larvik på mandag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familiemedlemmer som lette etter 79-åringen fant mannen død 12.40 mandag ettermiddag. Politiet antok først at det dreide seg om et naturlig dødsfall.

En lege som så på den avdøde, varslet derimot ved 16.20-tiden om at mannen var påført ytre skader og trolig ikke var avgått ved døden på en naturlig måte.

Ingen påkjørsel

Politiet satte umiddelbart i verk etterforskning og hadde mandag kveld sperret av det aktuelle området. Kripos er bedt om bistand i saken.

– Vi vet ennå ikke om dette er en ulykke eller en forbrytelse. Den avdøde ble fraktet av begravelsesbyrået til kapellet. En av våre patruljer hadde vært der ute og så ingen spesiell grunn til å mistenke noe. Det var medisinske funn som indikerte om ytre skader, sier politistasjonssjef Gunnar Orskaug.

Det skal ikke være noe som tyder på at dette dreier seg om en påkjørsel.

– De skadene som legen rapporterte å ha funnet på avdøde er ikke forenlig med en påkjørsel, sier Orskaug.

Ønsker tips om avdødes bil

Politiet oppfordrer videre personer som kan ha gjort observasjoner langs riksvei 303 fra lørdag morgen til og fram til mandag formiddag, om å kontakte politiet på telefon 02800 eller nærmeste politimyndighet.

– Det være seg observasjoner om avdøde, eller andre funn. Alt er av interesse. Vi er spesielt interessert i observasjoner av avdødes bil, en grønn Citroën Berlingo. Den har stått parkert like i nærheten av den avdøde, sier politiadvokat Ann-Britt Backstrøm. (©NTB)


Vis Hem i et større kart

Personvernpolicy