Cruz på plass i Manchester

Roque Santa Crus er ifølge engelske medier i Manchester for å gjennomføre de medisinske undersøkelsene hos Manchester City. (Foto: Scanpix)
Roque Santa Crus er ifølge engelske medier i Manchester for å gjennomføre de medisinske undersøkelsene hos Manchester City. (Foto: Scanpix)

<pIfølge engelske medier gjennomfører Blackburn-spiller Roque Santa Cruz den obligatoriske medisinske testen hos Manchester City i dag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har lenge vært kjent at City-manager Mark Huges ønsker å hente sin gamle elev i Blackburn, spydspiss og måljeger Roque Santa Cruz til klubben han i dag er sjef for.

Før helgen ble det også kjent at City er villige til å legge £18 millioner, cirka 188 millioner norske kroner, på bordet for den paraguayanske angriperen.

I dag skriver flere engelske medier at Cruz nå gjennomgår den medisinske testen i Eastlands.

Mark Hughes har aldri lagt skjul på sin begeistring over Cruz og det var waliseren som i sin tid hentet ham til engelsk fotball og Premier League. I juli 2007 gikk Cruz fra tyske Bayern München for vel £4 millioner.

Da Huges forlot Blackburn i fjor ønsket han å ta med seg Cruz videre til City, men Blackburn ledelsen klarte å overtale 27-åringen til å ta ett år til i den blå og hvite trøya.

Dersom overgangen blir realisert så vil Cruz ironisk nok trolig debutere for Man City i Premier League-sammenheng på Blackburns hjemmearena, Ewood Park.

Lagene møtes nemlig i den første runden lørdag den 15. august.

Personvernpolicy