- Jeg blør, ring politiet!

Perez Hilton hevder å ha blitt angrepet. (Foto: Scanpix)
Perez Hilton hevder å ha blitt angrepet. (Foto: Scanpix)

<pKjendisblogger Perez Hilton twitret om overfall.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Twitter

Twitter er et gratis nettsamfunn og en mikrobloggingtjeneste som lar brukerne sende og lese andre brukeres oppdateringer (på engelsk kalt tweets), som er tekstbaserte meldinger bestående av inntil 140 tegn.

(Kilde: Wikipedia)

En av verdens mest kjente bloggere Perez Hilton uroet sine mange fans da han for noen timer siden la ut en rekke heller dramatiske twitter-meldinger:

- Jeg er i sjokk. Jeg trenger politiet ASAP. Vær så snill å kom til SoHo Metropolitan Hotell nå.

- Jeg ble angrepet av Will.I.Am fra Black Eyed Peas og hans sikkerhetsvakter. Jeg blør. Vær så snill, jeg trenger å avlegge politirapport. Dette er ikke en spøk.

- Jeg venter fremdeles på politiet. Jeg har stoppet å blø. Jeg må dokumentere dette. Kan politiet være så snill å komme på SoHo Met Hotel.

- Jeg har snakket med min advokat. Jeg trenger virkelig å snakke med myndighetene. Vær så snill og kom på på SoHo Met Hotel. Har ringt politiet. Trenger dem her.

- Nå er Toronto-politiet her. Takk. Vær så snill og slutt å ringe dem.

- Jeg takker alle av hele mitt hjerte for omtanken. Politiet etterforsker overfallet nå. Det var riktig av meg å anmeldet det.

Omstendighetene rundt det påståtte overfallet er ennå ikke bekreftet. Det spekuleres nå på Twitter.com om det hele er et slags mediestunt.

- Perez var respektløs

Will.I.Am har en ganske annen versjon. (Skjermdump:dipdive.com)Will.I.Am har en ganske annen versjon. (Skjermdump:dipdive.com)

Will.I.Am på sin side lagt ut en videosnutt på nett hvor han forteller sin side av historien. I følge artisten var det fans av ham som angrep Perez etter at kjendisbloggeren kom med «respektløse» kommentarer om vokalisten i Black Eyed Peas, Fergie. Perez skal også ha kalt Will.I.Am for «faggot» (nedsettende slang for homofil journ. anm).

Se Will.I.Am's forklaringen her.


Perez Hilton er kjent for sine ubarmhjertige karakteristikker av kjendiser på Perezhilton.com noe som har skaffet ham mange fiender blant de rike og berømte. Hilton er svært engasjert i kampen for homofiles rettigheter. I de senere år har han også inntatt tv-skjermen i USA og har blant annet sittet i juryen for Miss World 2009. Det er over en million mennesker som følger Perez Hilton på twitter.

Personvernpolicy