Dømt til seks måneders fengsel

<strong>DØMT:</strong> Den tidligere Godset-spilleren er i Drammen Tingrett dømt til seks måneders fengsel. (Foto: Scanpix)
DØMT: Den tidligere Godset-spilleren er i Drammen Tingrett dømt til seks måneders fengsel. (Foto: Scanpix)

<pTidligere Godset-spiller dømt i tingretten for seksuell omgang med en 14-år gammel jente.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Strømsgodsetspilleren erklærte ikke straffeskyld i saken, men han er blitt dømt for overtredelse av straffelovens paragraf 196, første ledd, 200 andre ledd og straffelovens paragraf 201, skriver dt.no på sine sider i dag.

Tingretten i Drammen fastlår i sin dom at den nå 32 år gamle tidligere fotballspilleren hadde seksuell omgang med en 14 år gammel jente i fjor vår.

Tingretten slår også fast at han har sendt meldinger over telefon og internett med sterkt seksuelt innhold, ifølge nettutgaven til Drammens Tidende..

I tillegg til seks måneders fengsel må han betale 40.000 kroner i oppreisning til jenta samt 8.000 kroner i saksomkostninger.

- Min klient er tilfreds med at de har lagt hennes forklaring til grunn, og at hun er trodd. Hun håper at saken nå kan få sin avslutning slik at hun kan få lagt den bak seg, sier jentas bistandsadvokat Vibeke Gjone Bille til Dagbladet.no.

Det skal ikke være kjent om noen av partene har anket dommen.

Personvernpolicy