Gyllen overtidstriumf for Godset

Tromsøs Mika Koppinen vant denne duellen med Strømsgodsets Mohammed Keita, men det var drammenslaget som seiret 2-1 etter scoring på overtid. Foto: Lise Åserud, SCANPIX

<pStor jubel for halvtom tribune.</p

Fire minutter på overtid fikk Øyvind Storflor stå helt alene foran mål og sette inn et svært viktig mål for Strømsgodset. Tromsø ble slått 2-1 i Drammen.

Godset tok med det tre viktige poeng i kampen mot nedrykk fra eliteserien. Seieren er den fjerde på 14 kamper, men det ble bare så vidt tre poeng i Drammen søndag.

Tromsø-spillerne kjempet nemlig hardt for å få med poeng nordover. Men da fire minutter av overtiden var spilt, raknet håpet for gjestene. Øyvind Storflor fikk stå helt alene i feltet og banket ballen bak Sead Ramovic i gjesteburet.

Tamt

Seieren smakte nok særdeles godt for SIF-trener Ronny Deila. Før kampen tok han spillerne med på krigsråd, for å finne måloppskriften. Før kampen var nemlig Godset-spillerne de minst effektive i eliteserien, med bare elleve mål.

Og det så ikke ut til å bli særlig bedre søndag heller. Etter en tam og sjansefattig førsteomgang så det ikke ut til at de snaut 5000 frammøtte ville få særlig valuta for pengene.

Eksploderte

Men like etter hvilen eksploderte det på gresset i Drammen. Kampen var så vidt i gang igjen da Morten Moldskred fant veien til nettmaskene. Adriano Munoz, som forlater Tromsø i august, la perfekt inn, og Moldskred headet i mål fra kort hold.

Gleden ble imidlertid kortvarig for gjestene. Godset svarte umiddelbart. Ola Kamara sto på rett plass til rett tid og fikk en enkel jobb med å heade inn 1-1. Begge lag hadde sjanser til å sikre seieren, men vertene virket å orke mest.

Til slutt måtte det en langpasning fra Stian Ohr til for å kapre seieren. Storflor fikk en langt på vei ferdigscoret pasning fra Ohr. Det ga stor jubel på en halvtom stadion i Drammen. (©NTB)