Fristes til å gå av

Statsminister Gordon Brown sier han ikke ville hatt noen problemer med å gå av, men han mener det ville vært uansvarlig midt i den økonomiske krisen. Her holder han et innlegg på EUs toppmøte i Brussel fredag. Foto: REUTERS / Sebastian Pirlet / SCANPIX
Statsminister Gordon Brown sier han ikke ville hatt noen problemer med å gå av, men han mener det ville vært uansvarlig midt i den økonomiske krisen. Her holder han et innlegg på EUs toppmøte i Brussel fredag. Foto: REUTERS / Sebastian Pirlet / SCANPIX

<pStorbritannias statsminister Gordon Brown sier at han med lett hjerte kunne gått av «i morgen». Han føler seg såret av kritikken, men fastholder at han fortsatt kan lede Labour til seier i neste valg.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Irans president Mahmoud Ahmadinejad opplevde fredag å få full støtte av landets øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Her lytter han til Khameneis tale under fredagsbønnen på Universitetet i Teheran sammen med leder av nasjonalforsamlingen, Ali Larijani (t.v.). Larijani har tidligere vært kritisk til Ahmadinejad. Foto: REUTERS/SCANPIX

Personvernpolicy