Vansiret etter hjemmeoperasjon

OPERERTE HJEMME: Kvinnen ville ikke la seg identifisere, men fortalte villig om sin tidollars silikonoperasjon. Faksimile: CBS
OPERERTE HJEMME: Kvinnen ville ikke la seg identifisere, men fortalte villig om sin tidollars silikonoperasjon. Faksimile: CBS

<pSparte 2690 dollar på silikon i ansiktet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne fra Twin Cities i Minnesota må trolig opereres etter at hun valgte å forsøke å rette ut sine egne rynker, skriver CBS-underbruket WCCO i Minnesota.

Hun ville ikke umiddelbart la seg identifisere av TV-kanalen, men hun fortalte sin historie på TV-kanalen.

Kvinnen gjennomgikk for halvannet år siden en profesjonell behandling, som virket mot rynker og ankearr, men virkningen var på vei til å avta. Forrige behandling kostet 2700 dollar, og hun har selv fortalt hun ønsket å spare pengene.

- Jeg trodde jeg slo til på et knalltilbud, og jeg mente selv jeg hadde gjort grundig forarbeid, sier hun til TV-kanalen.

Tilbudet hun slo til på var en tube 100% silikon, kjøpt fra en jernvarehandel på nettet. Hun kjøpte et par tomme sprøyter og gjorde jobben selv.

Og det begynte bra, og resultatet var ifølge kvinnen selv vellykket. Men etter et par dager begynte problemene å dukke opp.

- Det var skremmende, og nå er det flaut å gå ute blant folk, sier hun.

Hennes behandlende lege, Edward Szachowicz, sier at eksemplet med kvinnen fra Twin Cities er et tegn i tiden, og at mange nå tyr til egne midler for å forskjønne seg.

Legen har den vansirede kvinnen til spesialist i California for å fikse arrene. Regningen kan komme opp i flere tusen dollar. Nå vil hun advare andre mot fikse løsninger.

- Ikke gjør det, du vet ikke hva du får, spesilet hvis du kjøper produkter fra internett, sier hun.

For ordens skyld: Produktet kvinnen kjøpte ble avertert som kun til utvortes bruk.

Personvernpolicy