- Prins Harry er en tøyte

Fra premieren på «Brüno» i London i går. (Foto: Scanpix)
Fra premieren på «Brüno» i London i går. (Foto: Scanpix)

<p«Brüno» inntok London i går.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går var det klart for britisk premiere på den mye omtalte filmen «Brüno» med Sasha Baron Cohen i hovedrollen.

Se filmtraileren til «Brüno» her.

Cohens alter ego, den homofile østerrikeren «Brüno» var for anledningen kledd i en sexy utgave av uniformen vaktene på Buckingham Palace bruker.

- Jeg håper Prins Harry kommer til premieren, jeg har hørt at han er en skikkelig tøyte, utbrøt den frisinnede «Brüno» ifølge Telegraph.

Og han stoppet ikke sine karakteristikker av det britiske kongehus der:

- Du vet, det britiske kongehuset og østerrikerne har mye til felles. Vi er de eneste som fortsatt bærer hakekorset med stolthet, sa «Brüno» til AP.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

I «Brüno» framstiller Sasha Baron Cohen en homofil moteslave som drar til USA for å bli, som han sier det selv: «Den mest berømte østerriske superkjendisen siden Hitler!»

Som i Cohens siste hitkomedie «Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan», vet ikke menneskene «Brüno» møter at han ikke er en virkelig person.

De første anmeldelsene av filmen er allerede ute og er stort sett positive.

The Guardian gir den karakteren tre av fem mulige og påpeker at det blir stadig vanskeligere for Cohen å gå «undercover» uten å bli gjenkjent. Anmelderen mener likevel at filmen har en del scener som både sjokkerer og viser at han er en fantastisk komiker

London Evening Standard kaller filmen «motbydelig og veldig morsom», mens The Suns utsendte skriver at han enten fniste som en 14-åring eller gjemte seg bak hendene sine fordi han ble så flau.

«Brüno» har norsk premiere 10. juli.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy