Ville ikke drept en flue, sa du?

<pTrodde du at USAs president Barack Obama ikke ville gjøre en flue fortred? Denne videoen vil få deg til å tro om igjen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var amerikanernes president Barack Obama som gikk av med seieren da en flue angrep midt under et intervju med TV-kanalen CNBC.

I tråd med sin overbevisning om at man bør møte sine fiender gjennom direkte dialog, prøvde Obama først diplomatisk å be fluen om å komme seg unna.

Fluen lot seg imidlertid ikke affisere av presidentens ultimatum, dermed endte toppmøtet mellom representanten for insektenes verden og amerikanernes president relativt dårlig for fluens del.

Obama tok en pause fra intervjuet for å vente på at fluen satte seg på hånden. Deretter slo han til det bevingede kreket før det rakk å summe seg.

I det fluen faller død om til marken, høres jubelord og beundring fra intervjuer John Harword og tv-teamet bak.

Etter å ha beseiret fluen, snudde Fluenes Herre seg igjen mot Harwood for å fortsette samtalen der han slapp.

Videoen av den treffsikre presidenten går nå sin seiersgang over hele verden - og får journalistene til å grave dypt i skuffen for kreative ordspill og ordgyteri.

Amerikanske dyrevernsaktivister er imidlertid ikke like begeistret for Obamas håndtering av plagsomme fluer og har sendt presidenten en mer human fluefanger, slik at Obama i fremtiden kan fange fluer levende for deretter å slippe dem løs ute.

Det er forøvrig ikke første gang insekter og småkryp slår til under direktesendt TV. Et søk på YouTube viser at representanter fra dyrenes verden ikke gjør forskjell på folk, og er kjent for å slå til mot både Kong Salomo og Jørgen Hattemaker.

Og det er slett ikke gitt at det er menneskene som alltid vinner.

Bare se på videoene under.

Personvernpolicy