Storstilt opprydding i Real

<p><strong>FORSVINNER?:</strong> Real Madrid vil renske ordentlig opp i egen stall for å gjøre plass til nye, dyre fjes. Nå kan Ruud van Nistelrooy (tv), Wesley Sneijder (midten) være på vei vekk fra hovedstadsklubben. Fabio Cannavaro (th) er allerede klar for Juventus. (Foto. Scanpix)</p>
FORSVINNER?: Real Madrid vil renske ordentlig opp i egen stall for å gjøre plass til nye, dyre fjes. Nå kan Ruud van Nistelrooy (tv), Wesley Sneijder (midten) være på vei vekk fra hovedstadsklubben. Fabio Cannavaro (th) er allerede klar for Juventus. (Foto. Scanpix)

<pReal Madrid storhandler, men må også kvitte seg med spillere. Tolv mann kan være på vei ut av Santiago Bernabeu.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Madrid (NTB-DPA): Real Madrid svir av 1,2 milliarder kroner på duoen Kaká og Cristiano Ronaldo. Flere stjerner er på vei inn. Dermed må også noen forlate skuta. Ifølge spanske medier er Real Madrid villig til å la flere spillere gå «under takst» for å rydde plass til flere storstjerner.

Listen over «uønskede spillere» toppes av vingbacken Royston Drenthe. Rafael van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder, Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Javier Saviola, Mahamadou Diarra, Javi Garcia, Gabriel Heinze, Michel Salgado og Jordi Codina er andre som kan ofres. Stopperen Fabio Cannavaro har allerede dratt tilbake til Juventus.

Reals ønskeliste ser slik ut, skal vi tro spanske fotballeksperter: David Villa, David Silva, Raul Albiol, Diego Forlan, Franck Ribery og Xabi Alonso. (©NTB)

Personvernpolicy