– Tenker ikke på utlandet

Erik Huseklepp scoret begge målene til hjemmelaget under eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Lyn på Brann stadion i Bergen søndag. Brann vant kampen 2-1. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
Erik Huseklepp scoret begge målene til hjemmelaget under eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Lyn på Brann stadion i Bergen søndag. Brann vant kampen 2-1. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX

<pEtter en ny superkamp, og nok en banens beste-pris av eget publikum, blir ikke markedsverdien til Erik Huseklepp noe mindre. Selv tenker han ikke på spill for andre enn Brann. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BRANN STADION (ABC Nyheter): Spissen herjet på ny da Lyn fikk oppleve hvordan det er å holde styr på den meget angrepsvillige og uforutsigbare formspilleren søndag kveld.

Hovedpersonen selv sier han ikke tenker på et eventuelt klubbytte.

– Jeg ønsker bare å gjøre gode prestasjoner for Brann, og dersom jeg klarer å bli bedre og bedre for hver dag så kommer det etter hvert. Hvis jeg er god nok, sier han beskjedent til ABC Nyheter.

Og han bedyrer at det ikke er noe problem å koble ut tanker om spill i utlandet, og alle spekulasjonene om hvilke klubber som følger han til enhver tid.

– Det går ikke an å fokusere på det, og det går fint å koble det ut. Jeg må bare tenke på det jeg skal gjøre her, det er det viktigste, og jeg tenker ikke på noe spill i utlandet, sier han.

LES OGSÅ: Huseklepp-show i Bergen

– Avslappet forhold til det

Brann-trener Steinar Nilsen sier han ikke kan tenke på hvor lenge Erik Huseklepp eventuelt blir i klubben.

– Jeg bruker ikke noe tid til å tenke på det. Og Erik selv har også et veldig avslappet forhold til det. Jeg er veldig glad for at han gjør det godt for Brann, sier han til ABC Nyheter.

– Er han klar til å takle en tilværelse i utlandet?

– Det er det umulig å svare på før man er der, sier den tidligere Italia-proff.

Prestasjonene mot Lyn er Nilsen mer villig til å snakke om.

– Det Erik gjør i dag er kjempebra. Han er solid i spillet sitt. Jeg synes han er langt bedre i andre omgang enn i den første. Da kommer han seg inn foran boksen og løper ikke så mye i korridoren på siden. Han utnytter den gode farten og ferdighetene sine meget godt, skryter sjefen.

Har trent på langskudd

Huseklepps første scoring for dagen var av det nydelige slaget. Han sendte i vei et langskudd, og det føk forbi Lyn-keeper Stamatopolous og i mål. Slike mål har ikke lysluggen vært bortskjemt med til nå i Brann-drakten, men han håper at det kan endre seg fort.

– Jeg har trent på det i hele vinter så det var godt at den satt nå. Jeg må prøve å skyte mer framover, sier han.

På den andre scoringen kom han alene med keeper og gjorde ingen feil. Foranledningen til scoringen var derimot av det heldige slaget.

– Først er det en spiller som bommer og så en som faller. Så da var det bra at jeg klarte å utnytte det. Det hadde vært veldig kjipt å stå her å snakke nå om vi ikke hadde vunnet.

– Den første omgangen er veldig, veldig bra av oss. Til slutt får vi heldigvis scoringen som gjør at vi vinner også, og det var deilig, avslutter han til ABC Nyheter.

Personvernpolicy