- Nederland er overvurdert

<p><strong>EVIG OPTIMIST:</strong> Egil Olsen mener Norge har gode muligheter for poeng mot Nederland på onsdag. (Foto: Scanpix)</p>
EVIG OPTIMIST: Egil Olsen mener Norge har gode muligheter for poeng mot Nederland på onsdag. (Foto: Scanpix)

<pSelv om Nederland feier all motstand til side mener Egil Drillo Olsen at onsdagens motstander burde gjort enda flere mål enn det de gjør. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ROTTERDAM (ABC Nyheter): Suverene gruppeleder Nederland har ikke tapt en eneste kamp så langt i kvalifiseringen til fotball-VM 2010. Laget står med seks seire og 14-2 i målforskjell. På lørdag vant de 2-1 borte mot Island.

Men Drillo mener laget har mer å gå på - de burde scoret mye mer enn det som er tilfellet i dag, mener den norske sjefen.

- De spiller for omstendelig og burde vært mye mer direkte og gjennombruddshissige. I så måte mener jeg de burde ha scoret enda flere mål enn det de gjør, sier Drillo til ABC Nyheter på treningsfeltet i Rotterdam.

- Gode

I går sa Drillo at Nederland-kampen forhåpentligvis vil ha mange likhetstrekk med kampen mot Tyskland i februar, en kamp Norge vant 1-0.

- For all del, Nederland er et veldig godt fotballag, men jeg er av den oppfatning av at de er litt overvurdert. De er ikke så gode som alle skal ha det til. Om man sammenligner Makedonia og Nederland så vil jeg si at Makedonia er bedre enn folk flest tror og at Nederland litt dårligere. Jeg holder fast ved det jeg sa før avreise til Skopje. Jeg anser mulighetene for like gode å ta poeng i Rotterdam, som i Skopje, og der fikk vi ett, fortsetter Drillo som ikke ville si noe om hvor stor prosentsjansen nå er for at Norge kaprer en playoff-plass om retten til spill i neste års VM.

Samtaler

Det er ifølge Drillo ennå ikke bestemt hvem som blir Kjetil Wæhlers partner i det norske midtforsvaret. På dagens trening ble imidlertid Morten Fevang, som den eneste, drillet sammen med Wæhler i duellspill inne i feltet.

Men landslagsledelsen vil ikke si noe om hvem de til slutt lander på.

- Jeg har et lag i hodet, noe mer vil jeg ikke si. Treningene fremover vil vise hva vi til slutt velger.Vi skal blant annet også ha samtaler med spillerne i dag. I morgen vil vi kjøre inn fireren bak, men da lukker vi treninga så det vil ikke dere få med dere, sa Drillo til den fremmøtte pressen og dro godt på smilebåndet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus