Flere skandaler for Berlusconi

Silvio Berlusconi kjemper mot pressen etter at nakenbilder tatt på hans eiendom er offentliggjort.
Silvio Berlusconi kjemper mot pressen etter at nakenbilder tatt på hans eiendom er offentliggjort.

<pEn spansk avis har offentliggjort bilder som viser halvnakne kvinner og en naken mann på eiendommen til Italias statsminister Silvio Berlusconi.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildene er tatt av den lokale fotografen Antonella Zappadu, som hevder at et statlig fly blir brukt til å frakte venner, artister, dansere og TV-vertinner til Berlusconis villa, skriver El Pais.

Berlusconi ble denne uken satt under etterforskning mistenkt for å misbruke sitt offisielle fly for å frakte private venner.

Bildene trykket i avisen El Pais fredag viser flere kvinner ved siden av Berlusconi i hagen til på Sardinia. De viser også toppløse kvinner som soler seg. En naken mann stående ved siden av en liggende kvinne figurerer også på et av bildene.

Berlusconi har forsøkt å hindre publiseringen av bildene i italienske medier og hevder de bryter hans rett til privatliv. Italienske påtalemyndigheter har krevd at bildene blir konfiskert og har startet etterforskning av fotografen.

Likevel hevder Berlusconi at han ikke har noe å frykte etter publiseringen i den spanske avisen fredag.

– Dette er uskyldige bilder, det er ingen skandale, men det har vært en aggressiv invadering av mitt privatliv, sa han på statlig radio.

– Retten til privatliv må ha større beskyttelse når viktige gjester er til stede, sa han også, og han har nå bedt sin advokat gå til sak mot El Pais.

Berlusconi befinner seg i en skilsmissestrid med sin kone. Hun krevde skilsmisse etter at 72-åringen deltok på 18-årsdagsfeiringen til en modell.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus