De skal lede MGP jr

Kåre Magnus Bergh og Marthe Sveberg Bjørstad er de nye programlederne for MGPjr 2009. Foto: Geir Evensen/NRK.
Kåre Magnus Bergh og Marthe Sveberg Bjørstad er de nye programlederne for MGPjr 2009. Foto: Geir Evensen/NRK.

<pKåre Magnus Bergh og Marthe Sveberg Bjørstad er de nye programlederne for MGPjr 2009.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NRK Super-programlederne Kåre Magnus Bergh og Marthe Sveberg Bjørstad skal lede årets finale i Melodi Grand Prix jr.

De overtar stafettpinnen etter Stian Barsnes-Simonsen som til høsten blir å se som programleder for underholdningsserien «De ukjente» på NRK1.

Det skriver NRK i en pressemelding.


- Kåre Magnus og Marthe er et veldig godt og trygt programlederpar som viser god kjemi, både med hverandre og barna. De har alt knyttet god kontakt med årets artister, og det er en viktig del av programlederjobben, sier prosjektleder for MGPjr i NRK, Eva Rutgerson Bie.

Erfarne programledere

Kåre Magnus Bergh (30) kommer fra Hamar og begynte i NRK Super i 2007 som programleder for Barne-tv, og programleder for Julemorgen i 2008. Tidligere har han vært programleder for Idol på TV2, og for Cowboymat på P4.

Marthe Sveberg Bjørstad (31 år) kommer fra Lillehammer, og hun begynte også i NRK Super i 2007, hvor hun har vært programleder for programmene Superkviss og Fin Fredag.

MGPjr

MGPjr er den største, norske melodikonkurransen for barn og unge. Når de 10 finalistene går på scenen i Oslo Spektrum lørdag 5.september kl 19.55, er det åttende gang NRK arrangerer showet. To bidrag skal stemmes frem av seerne til å representere Norge i MGP NORDIC, Stockholm 28. november, og en skal kåres som vinner av MGPjr 2009.

Deltakerne i årets MGPjr er mellom 9 og 15 år, og i motsetning til den voksne Melodi Grand Prix-konkurransen, har alle finalistene skrevet både melodi og tekst selv på sitt bidrag. Dette er et krav for å kunne delta i MGPjr.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus